Λάκης Λαζόπουλος για Πάτρα: «Μήπως η θυσία τριών παιδιών θα έφερνε ησυχία στη σχέση με τον Μάνο;»

«Ένα ασυναισθηματικό ον που σκότωσε τα παιδιά της με ποιο κίνητρο;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λάκης Λαζόπουλος για Πάτρα: «Μήπως η θυσία τριών παιδιών θα έφερνε ησυχία στη σχέση με τον Μάνο;»

Το πανελλήνιο παραμένει συγκλονισμένο με αφορμή την τραγωδία στην Πάτρα καθώς ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στην επιφάνεια για την υπόθεση καθώς σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο αναμένεται να δούμε πολλά περισσότερα άτομα τα οποία είναι μπλεγμένα στην υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλους δεν δίστασε να σχολιάσει όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν είχα πάει πέρσι στην Πάτρα για μια παράσταση, υπήρχε στο κοινό μια γυναίκα που γελούσε πάρα πολύ. Πρέπει να ήταν η Πισπιρίγκου και τώρα που θυμάμαι τις ημερομηνίες, πρέπει να ήταν στα 40 της σπιτονοικοκυράς που κι αυτή την έφαγε η Πισπιρίγκου. Την έφαγε και γέλαγε.

Πολύ γέλιο. Το σατανικό γέλιο της Πισπιρίγκου. Γενικά το πρόγραμμα της Πισπιρίγκου ήταν μαλλιά-νύχια-σκοτώνω. Μήπως πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο; Γιατί τρία παιδιά, τα δικά της παιδιά, είναι ό,τι μεγαλύτερο σε έγκλημα που σχεδόν έμοιαζε τέλειο. Δε χρειάζεται καμία επιπλέον σπιτονοικοκυρά ως έγκλημα. Και δε γίνεται να της στερούμε τον ανιχνευτή ψεύδους, τον οποίο η ίδια ζητάει.

Μια κοινωνία που είναι απόλυτα βέβαιη ότι είναι φόνισσα, οφείλει να της προσφέρει τον ανιχνευτή ψεύδους τώρα. Γιατί κι η ίδια είναι τόσο βέβαιη ότι θα εξαπατήσει το μηχάνημα. Γιατί είναι ένα μηχάνημα κι η ίδια. Είναι η εποχή που μηχανοποιεί τους ανθρώπους.

Ένα ασυναισθηματικό ον που σκότωσε τα παιδιά της με ποιο κίνητρο; Γιατί; Τα έχουμε εξιχνιάσει όλα εκτός από το σημαντικότερο: Γιατί;. Πρόκειται για μια άσκοπη δολοφονία; Επειδή σκότωσε ο παππούς τη γιαγιά της, είχε καταπιεί τον δολοφόνο από μικρή ηλικία; Έκανε τρία παιδιά, τρεις γέννες και μετά σιγά σιγά άρχισε να τα σκοτώνει; Γιατί; Στις τραγωδίες υπάρχει μια λέξη που αντικαθιστά τον φόνο και έχει σύνδεση με τη σκοπιμότητα της πράξης, η λέξη θυσία.

Η θυσία της Ιφιγενείας. Η θυσία τρις, της Ιφιγενείας. Τρεις Ιφιγένειες, τρία παιδιά τα θυσίασε. Ας δεχτούμε πρόχειρα τη σκέψη αυτή και ας ψάξουμε στην περιοχή αυτή. Ας ψάξουμε στην περιοχή θυσία. Ας δεχτούμε τη θυσία. Ας πάρουμε τα τουφέκια και να κυνηγήσουμε σε αυτή την περιοχή.

Θυσίασε τρία παιδιά το ένα μετά το άλλο. Αφού τα γέννησε το ένα μετά άλλο, τα φρόντισε μετά αποφάσισε να τα σκοτώνει ένα ένα. Γι’ αυτό έκανε παιδιά; Γιατί; Για να ξαναέχει τον Μάνο της; Μήπως η θυσία τριών παιδιών θα έφερνε ησυχία στη σχέση με τον Μάνο; Μήπως τα τρία παιδιά έγιναν τρία αξεπέραστα εμπόδια για μια ζωάρα με τον Μάνο που … από δω κι από κει γυναίκες χωρίς έγνοιες, απ’ ότι λένε;».

Και κατέληξε: «Στις κοινές φωτογραφίες με το παιδί, φαίνεται τόσο έντονα η απόλυτη συναισθηματική απόσταση της μάνας από το παιδί. Αν τα τρία παιδιά τα έκανε για να κρατήσει τον Μάνο και ο Μάνος όλο και ξεμάκραινε.; Στο μυαλό της Πισπιρίγκου υπήρχε μια μόνο εμμονική σκέψη, αυτή η σκέψη που την οδηγεί να θυσιάσει τις τρεις κόρες τους του για να οδηγηθεί η ίδια στο πιο ανθρωποβόρο έγκλημα. Στην πιο ψύχραιμη δολοφονία, στην πιο μεθοδική και αθόρυβη θυσία. Αλλά το γιατί όμως μένει».

Με συγγενή του Μάνου η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τις τελευταίες εξελίξεις καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε η ανάσυρση του τάμπλετ από τον τάφο της 9χρονης Τζωρτζίνας την ίδια ώρα που Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στις φυλακές του Κορυδαλλού καθώς κατηγορείται για τον χαμό της.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» έγινε άλλη μια αποκάλυψη για την ίδια καθώς φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση με συγγενή του Μάνου Δασκαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος μίλησε στον ΑΝΤ1 οπού ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ήταν μια «συγγένεια που έγινε στην διαδρομή». Είπε ακόμη πως από το ρεπορτάζ έχει αναδειχθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους, σημειώνοντας πως «ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».