Τραγωδία Πάτρα: Έστειλε μήνυμα σε γνωστό τραγουδιστή η Πισπιρίγκου για να προωθήσει τον Δασκαλάκη

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Έστειλε μήνυμα σε γνωστό τραγουδιστή η Πισπιρίγκου για να προωθήσει τον Δασκαλάκη

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι άκρως καταιγιστικές καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστή η είδηση πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε στείλει σε γνωστή influencer προκειμένου να την βοηθήσει στην προώθηση του τραγουδιού του Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως φαίνεται, η 33χρονη είχε στείλει και σε άλλα γνωστά πρόσωπα καθώς σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» αποκαλύφθηκε ο πασίγνωστος τραγουδιστής, στον οποίο είχε στείλει μήνυμα η Ρούλα Πισπιρίγκου για να βοηθήσει τον Μάνο Δασκαλάκη.

Νέες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

«Δεν είναι τόσο έξυπνη...» - "Κόλαφος" η συμμαθήτρια της Ρούλας Πισπιρίγκου

Την Τετάρτη 13/4, στον αέρα του Πρωινού μίλησε μία από τις συμμαθήτριες της Ρούλας Πισπιρίγκου και εξέφρασε την άποψή της για όσα συμβαίνουν στην τραγωδία της Πάτρας.

Η ίδια ανέφερε πως δεν θεωρεί ότι μία τέτοια κίνηση, η δολοφονία του παιδιού της δηλαδή, είναι κάτι που θα μπορούσε να κάνει μόνη της, καθώς δεν είναι τόσο έξυπνη. Επεσήμανε, επίσης, πως σίγουρα υπάρχει κάποιος ή κάποιοι συνεργοί, που είναι ακόμη ελεύθεροι. Την ίδια στιγμή η συνέντευξη της Ρούλας, μέσα από την φυλακή, για τα συναισθήματά της 3 χρόνια μετά τον χαμό της Μαλένας, έχει βγει στη δημοσιότητα.

«Με το ένα παλικάρι πήγαιναν για αρραβώνα, γάμους και τα συναφή, αλλά απλά δεν έκατσε η φάση. Αυτός ήταν στα καράβια, δεν είχε στο μυαλό του να κάνει γάμο, απλά αυτή ήθελε, ας πούμε με κάποιο τρόπο να είναι μαζί. Ήθελε να τον παντρευτεί. Μπορεί να είναι έγκυος και ότι “κάτσε μαζί μου γιατί είμαι έγκυος”. Το είχε πει και στον φίλο μου αυτό.

Ήταν περίοδος Χριστουγέννων και είχα πετύχει τη Ρούλα, τον Μάνο και μια φίλη τους να κάθονται για καφέ. Είχα πάει και την είχα πλησιάσει κιόλας, δεν ήταν η Τζωρτζίνα μαζί τους. Και της λέω “πώς είσαι;”, “καλά” μου λέει. Της λέω “είσαι καλά;”. Φάνηκε ότι “ωχ με είδανε”, αυτό. Πώς γίνεται να μην κλαίει και να μην στεναχωριέται κανένας, από όλη την οικογένεια, κανένας όμως. Ένα δάκρυ δεν μπορούσε να ρίξει κάποιος;

Από τα συναισθήματα που βγάζουνε προς τα έξω, ναι, πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της. Δεν είναι τόσο έξυπνη για να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Και ο ίδιος ο Μάνος, πες ότι όντως αυτός δεν φταίει σε κάτι, δεν αναρωτιέσαι ρε φίλε τι έπαθαν τα παιδιά σου;

Τρέμω ότι υπάρχουν τόσα πολλά άτομα τα οποία είναι μπλεγμένα σε αυτή την υπόθεση και κυκλοφορούν ελεύθερα και είναι γύρω μας και γύρω στα παιδιά μας. Δεν ξέρω πραγματικά. Συζητιέται γενικά στην Πάτρα ότι τον κρατάει για κάποιον λόγο. Ότι κάτι έχει γίνει και τον κρατάει. Τώρα αυτό είναι η σπιτονοικοκυρά, είναι κάτι άλλο, δεν ξέρω», δήλωσε η συμμαθήτρια της 33χρονης.