Στον Κορυδαλλό μεταφέρεται ο 90χρονος από την Τήνο - Κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος

Αμετανόητος ο δολοφόνος του αγιογράφου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στον Κορυδαλλό μεταφέρεται ο 90χρονος από την Τήνο - Κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος

Σάλος και αναστάτωση έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Τήνου μετά το έγκλημα και την δολοφονία εν ψυχρώ του 50χρονου Διευθυντή Σχολής Αγιογραφίας, από 90χρονο. Το βράδυ της Τρίτης 12/4, ο ηλικιωμένος άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας

Αναμένεται η μεταφορά του στον Κορυδαλλό

Στις φυλακές του Κορυδαλλού αναμένεται να μεταφερθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του logotypos.gr, ο 90χρονος από την Τήνο, ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία του 52χρονου διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας της Τήνου.

Ο 90χρονος ομολόγησε την πράξη του το μοιραίο μεσημέρι της Κυριακής 10/4 , υποστηρίζοντας ότι δεχόταν συνεχώς προκλήσεις από το θύμα. «Θυμάμαι να παίρνω το κυνηγετικό μου όπλο μόνο και μόνο για εκφοβισμό και να τον κάνω να σταματήσει να με βρίζει. Δεν μπορώ να θυμηθώ πώς πάτησα την σκανδάλη», φέρεται να δήλωσε ενώπιον της ανακρίτριας ο 90χρονος.

Μάλιστα, επικαλέστηκε το προχωρημένο της ηλικίας του, τονίζοντας ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων και γεροντική άνοια, ζητώντας παράλληλα την ψυχιατρική του εξέταση.

Η «Μήδεια» του Καλαμακίου: Στραγγάλισε τα παιδιά της για να εκδικηθεί τον σύζυγό της

Η σοκαριστική τροπή που έχει πάρει η υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της, δεν αποτελεί πρωτόγνωρο έγκλημα για την ελληνική κοινωνία.

Κάτι παρόμοιο συνέβη το 1961 στην Αθήνα, όταν το πανελλήνιο συγκλονίστηκε από τη Μήδεια του Καλαμακίου, η οποία στραγγάλισε τα παιδιά της για να εκδικηθεί τον σύζυγό της.Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, η δολοφόνος ήταν η Νίτα Μπέικερ, μια Μεξικάνα που ζούσε στο Καλαμάκι με τον Αμερικανό λοχία σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά.

Κάποια στιγμή ο σύζυγός έκανε σχέση με μια Ελληνίδα, είχαν βγάλει μαζί φωτογραφίες, τις οποίες ανακάλυψε η Νίτα Μπέικερ και για να τον εκδικηθεί.... διαβάστε εδώ την συνέχεια.