Πάτρα: «Θέλω να πάω στα μνήματα τους...» - Δάκρυσε η Πισπιρίγκου πρώτη φορά μιλώντας για τα παιδιά της

Όλη η συνέντευξη της μέσα από τις φυλακές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Θέλω να πάω στα μνήματα τους...» - Δάκρυσε η Πισπιρίγκου πρώτη φορά μιλώντας για τα παιδιά της

Το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4 στο φως της δημοσιότητας και στον αέρα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα βγήκε όλη η συνέντευξη της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου, στον Γιώργο Σόμπολο. Η μητέρα των τριών άτυχων παιδιών, για πρώτη φορά φαίνεται να "λυγίζει" μέσα από τη φυλακή, ενώ συνεχίζει να επιμένει για την αθωότητα της και καλεί όποιον ξέρει κάτι να μιλήσει.

«Να πάω στα μνήματα των παιδιών μου»

Εφόσον εκείνη δηλώνει αθώα, ποιος πιστεύει ότι έβαλε την κεταμίνη; «Οι άνθρωποι του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Υπάρχει κοινή λογική, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Απλά όποιος μπορεί να βοηθήσει, όποιος γνωρίζει το ο,τιδήποτε να το πει. Είμαι μία μάνα που έχει χάσει τα τρία της παιδιά και η ζωή μου έχει γίνει ένα σίριαλ. Έχουν πει για τον Μάνο ό,τι μπορείς να φανταστείς. Ήμασταν μία οικογένεια όπως όλες οι οικογένειες της Ελλάδας. Προσπαθώ ο καθένας με τον τρόπο του να σταθεί στα πόδια του για ένα στιγμή που υπήρχε πάντα πίσω, που γι’ αυτό το παιδί δώσαμε τα πάντα. Ειδικά εγώ μέρα – νύχτα, έδωσα τα πάντα για να το κάνω καλά. Και ξαφνικά μου φεύγει αυτό το παιδί, ας το πει αυτός που έχει κάνει το ο,τιδήποτε. Ας το πει, τον παρακαλώ μέσα από την καρδιά μου. Είναι άδικο» λέει με σπασμένη φωνή στον Γιώργο Σόμπολο.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί η αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκοιυ, σε περίπτωση που ο θάνατος της Ίριδας αποδειχθεί έγκλημα, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε πως το έχει σκεφτεί αυτό και αναφέρει τη φράση «Βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε – έξι». Δεν είναι έτσι τα πράγματα»

Για τη σχέση της με τον Μάνο, ξεκαθάρισε πως «εγώ ήμουν ένα με τον Μάνο. Τώρα το τι έκανε τώρα, δεν θα το κρίνω εγώ. Το ξέρω και το ξέρει, και όλοι το ξέρουν ότι υπάρχει κοπέλα και συζούν. Ούτε με έχει ενοχλήσει, ούτε την είχα ενοχλήσει ποτέ. Βγήκε μία καφετζού, μία χαρτορίχτρα, τι θα την έκανα εγώ. Να είμαστε λίγο σοβαροί στις μαρτυρίες που βγάζουμε προς τα έξω», ενώ διέψευσε το θέμα της μαύρης μαγείας που ακούστηκε σαν φήμη.

«Ποτέ στούντιο, σε κανένα σπίτι. Ο Μάνος τα τραγούδια τα έκανε σε εξωτερικό στούντιο και αυτό για να μην επιβαρύνει την οικογένεια. Έκανε live σε μαγαζιά και την αποζημίωση που έπαιρνε, τα κρατούσε και έπαιρνε τα περί μουσικής του. Στον πρώτο όροφο δεν έχει πάει ποτέ. Στο σπίτι πήγαινε στις αρχές γιατί ήταν μωρό η μπεμπούλα και διάβαζε η Τζωρτζίνας»

«Δεν είχα καμία, καμία επαφή περί φροντίδας. Είχε άλλη γυναίκα» ξεκαθάρισε η 33χρονη.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι: «Δεν έχω κάνει τίποτα στα παιδιά μου, είναι άδικο και η αλήθεια θα φανεί. Εύχομαι να φανεί γρήγορα και αυτό παρακαλάω όποιος γνωρίζει κάτι να το καταθέσει, να το καταθέσει γι’ αυτά τα παιδιά. Ζητάω να πάω το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών μου. Δεν το αντέχω να είμαι μακριά τους».

Νέες μαρτυρίες "φωτιά" - Επιβεβαιώνονται οι φήμες για την 4η εγκυμοσύνη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στο Πρωινό του ANT1, την Πέμπτη 14/4, πληροφορίες φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις φήμες για την 4η εγκυμοσύνη της Ρούλας Πισπιρίγκου, την ίδια στιγμή που έχει κυκλοφορήσει ηχητικό ντοκουμέντο από την ημέρα θανάτου της Ίριδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, από τη στιγμή που η είδηση αυτή βγήκε στο φως της δημοσιότητα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επικοινώνησαν για να επιβεβαιώσουν ή να δώσουν τις δικές τους μαρτυρίες γύρω από αυτό το θέμα.

«Από χθες που αποκαλύψαμε αυτή την ιστορία με την εικονική εγκυμοσύνη δυναμώνουν οι ψίθυροι όλο και περισσότεροι…μιλώ (με άτομα σ.σ) μαζί τους μου λένε ότι περιπλανήθηκαν», ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Και συμπλήρωσε:«Στα δύο νοσοκομεία στο Καραμανδάνειο και στο Ρίο η Ρούλα Πισπιριγκου έλεγε ότι ήταν έγκυος και μάλιστα σε άλλους έλεγε ότι ήταν πέντε εβδομάδων σε άλλους έλεγε ότι είναι 2,5 μηνών και τώρα που ανασύρουν από τη μνήμη τους όλες αυτές τις σκηνές που έζησαν μαζί μου….μου έλεγαν στο τηλέφωνο εδώ υπάρχει ένα ζήτημα πια δεν πιστεύουμε γιατί κάπνιζε γιατί δεν πρόσεχε μιλούσε για το συγκεκριμένο παιδί όχι με συγκίνηση,

όχι με τρυφερότητα έχασε τρία παιδιά… συναντούσε νοσηλευτές και κυρίως γιατρούς μιλούσε για το πιθανό γενετικό ζήτημα που ενδεχομένως θα έχει το συγκεκριμένο μωρό».