Γλυκά Νερά: «Ο Αναγνωστóπουλος ζήτησε 2.000 ευρώ από την πεθερά του για έξοδα κηδείας»

Διακοπή της δίκης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: «Ο Αναγνωστóπουλος ζήτησε 2.000 ευρώ από την πεθερά του για έξοδα κηδείας»

Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την υπόθεση των Γλυκών Νερών διεκόπη και ορίστηκε ξανά για τις 10 Μαΐου. Αποκαλυπτική ήταν μεταξύ άλλων και η μαρτυρία μίας φίλης της μητέρας της άτυχης Κάρολαϊν, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η αποκάλυψη της μάρτυρος για τη μητέρα της Κάρολαϊν και τα λεφτά που ζήτησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Να φανταστείς το τέρας όχι μόνο με πήγε να διαλέξω το φέρετρο αλλά με έβαλε ακόμα και να το πληρώσω. Την ημέρα της κηδείας του έδωσα 2.000 ευρώ», ήταν τα λόγια της μητέρας της Καρολάιν, σύμφωνα με τη μάρτυρα.

Όπως είπε, η μητέρα του θύματος είναι πολύ οργισμένη με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο:

«Δεν μπορεί να αντικρίσει τον κατηγορούμενο, όχι μόνο διότι σκότωσε το παιδί της αλλά έβαλε και το εγγόνι της πάνω στο φέρετρο και της έπαιζε και όλο αυτό το θέατρο επί 37 ημέρες» κατέθεσε η μάρτυρας.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και μία εθελόντρια από φιλοζωικό σωματείο, καθώς ο κατηγορούμενος δικάζεται και για θανάτωση ζώου συντροφιάς που τιμωρείται ως κακούργημα.

  • Μάρτυρας: Όλα ξεκίνησαν με την αίτηση της Καρολάιν να υιοθετήσει ένα κουταβάκι. Πήρα τηλέφωνο και απάντησε ο κατηγορούμενος. Τους πρότεινα κουτάβι και κλείσαμε το ραντεβού.
  • Πρόεδρος : Θα μας δώσετε στοιχεία για τον χαρακτήρα της Καρολάιν;
  • Μάρτυρας: Ένας γλυκύτατος άνθρωπος, εκδηλωτική όταν είδε το κουτάβι. Ήταν παρών ο κατηγορούμενος αλλά η Καρολάιν ήταν περισσότερο εκδηλωτική.

«Αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει θα σε σκοτώσω»

Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου συνεχίστηκε σήμερα 14/4, με τον πιλότο να σημειώνει ασταμάτητα προκειμένου να είναι έτοιμος να υποβάλλει ερωτήσεις, όσο η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου κατέθετε στο δικαστήριο για περίπου 3,5 ώρες.

Η μάρτυρας κλήθηκε μάλιστα να απαντήσει για τις πρώτες δηλώσεις και καταθέσεις της πριν τη σύλληψη του πιλότου, με την ίδια όπως αποκάλυψε να εξακολουθεί να μιλάει με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ενώ είχε δεχθεί απειλές κατά της ζωής της.