«Είπα ψέματα ότι θυμόμουν τη Ρούλα...» - Η ''βόμβα'' του Λαζόπουλου για την υπόθεση στην Πάτρα

«Αν έκανα σάτιρα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είπα ψέματα ότι θυμόμουν τη Ρούλα...» - Η ''βόμβα'' του Λαζόπουλου για την υπόθεση στην Πάτρα

O Λάκης Λαζόπουλος μας έχει συνηθίσει να σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα από τις σατιρικές εκπομπές, που παρουσίαζε στο παρελθόν. Επειδή στο παρόν όμως δεν έχει κάποιον τέτοιο ρόλο έσπευσε με ένα γραπτό κείμενο να καυτηριάσει την υπόθεση στην Πάτρα.

Στο εν λόγω κείμενο, ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως γνώριζε την Πισπιρίγκου ενώ μέσα από το Super Kατερίνα, που μίλησε τη Δευτέρα 18/4 αποκάλυψε πως για συγκεκριμένο λόγο είχε πει ψέματα.

Οι δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Αν έκανα σάτιρα, δεν θα έκανα χιούμορ με αυτό το θέμα. Μπορεί να έλεγα ένα τραγουδάκι αργότερα. Θα ρωτούσα μια μάνα στο στούντιο τι νιώθει γι’ αυτό το θέμα. Η Ρούλα και ο Μάνος κρύβουν κάτι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η Ρούλα τού ανέπτυξε τον ναρκισσισμό, γιατί τον ερωτεύτηκε.

Είπα ψέματα ότι θυμόμουν τη Ρούλα από την παράσταση στην Πάτρα, με την έννοια ότι σε λίγο θα πούμε διάφορα για την Πισπιρίγκου, είναι εύκολο να το πιστέψεις. Η μόνη απόδειξη είναι γιατί έκανε αυτή την πράξη. Δεν θα μπορούσε να πει του Μάνου ότι το έχει κάνει, γιατί δεν ξέρει αν θα την αποδεχόταν. Δεν παύει η στεναχώρια επειδή πας στα μπουζούκια», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Η Ρούλα θυσίασε τα παιδιά για να μην χάσει...» - Στο στόχαστρο του Λαζόπουλου η Πισπιρίγκου

Η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τον Λάκη Λαζόπουλο και μίλησαν για όλα, αλλά και για την υπόθεση της Πάτρας, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός βρήκε στοιχεία της κατηγορούμενης τα οποία είναι γνωστά στον ελληνικό λαό. (Δείτε εδώ τις εξελίξεις «φωτιά για την υπόθεση»)

Ωστόσο στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μεταδόθηκε η μισή συνέντευξη, καθώς η υπόλοιπη θα προβληθεί την Τετάρτη 20/4.

«Στο γεγονός ότι παρουσιάζονται πολλές μορφές του χαρακτήρα της και δεν μπορεί και ο κόσμος να αποφασίσει ποιος είναι ο χαρακτήρας της. Η Πισπιρίγκου αποκάλυψε όλους τους υποεαυτούς του Έλληνα κι ο καθένας ό,τι φαντάζεται θα το χρεώσει εκεί. Ο καθένας που κάνει το χειρότερο πράγμα έχει δικαιολογίες μέσα του, δεν λέω ότι με έπεισε αλλά λέω.

Πιστεύω ότι έχει σχέση με αυτά που λέγοντα αλλά δεν είμαι σίγουρος για το κίνητρό της. Αυτή κάτι πήγε να χάσει μεγαλύτερο για εκείνη και γι΄αυτό θυσίασε τα παιδιά της. Αν η Ρούλα αγαπά τον Μάνο μπορεί να θυσίασε τα παιδιά της για να τον κρατήσει».

Ο Λάκης Λαζόπουλος διέκρινε πως στην πορεία η συναισθηματική σχέση των γονιών με τα παιδιά άλλαξε. «Οι παλαιότερες φωτογραφίες της Ρούλας και του Μάνου δείχνουν συναισθηματική σχέση, ενώ η Ρούλα στη σκηνή με το παιδί είναι σαν να είναι σε διαφημιστικό», ανέφερε χαρακτηριστηκά, ενώ για τον Μάνο Δασκαλάκη τόνισε πως:

«Ο ναρκισσισμός σκοτώνει οποιοδήποτε συναίσθημα, θέλει να ξεχωρίσει».