Πάτρα: «Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα, η Ρούλα...» - Ο Σταύρος Μπαλάσκας «καίει» την Πισπιρίγκου

Οι δηλώσεις του στον αέρα του πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα, η Ρούλα...» - Ο Σταύρος Μπαλάσκας «καίει» την Πισπιρίγκου

Όσο εξελίσσεται το θρίλερ της υπόθεσης στην Πάτρα, τόσο τα ευρήματα των Αρχών καταλήγουν στην Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά η κατάσταση περιπλέκεται για τον θάνατο των 2 μικρών κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας. Ωστόσο για τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρο Μπαλάσκα τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα, όσον αφορά την δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Ο Μπαλάσκας είναι βέβαιος για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 19/4, ο κ. Μπαλάσκας μίλησε στον αέρα της εκπομπής το «Πρωινό», υποστηρίζοντας ότι πλέον δεν είναι απαραίτητη η μαρτυρία της 33χρονης, για την ανθρωποκτονία εις βάρος της 9χρονης κόρης της, καθώς τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Όμως εκείνη ακόμα και σήμερα επιμένει στην αθωότητά της.

Παράλληλα, ο συνδικαλιστής της αστυνομίας αναφέρθηκε και στον νέο κύκλο καταθέσεων που ανοίγει με συγκλονιστικές μαρτυρίες στην υπόθεση της Πάτρας.

«Εκεί που εμείς σαν αστυνομία κάναμε την ανάκριση, έσπασαν όλοι. Υπάρχουν όμως και υποθέσεις, όπως εκείνη με το βιτριόλι, αλλά και αυτή της Ρούλας Πισπιρίγκου, που δεν χρειάζεται να ομολογήσει.

Είναι τόσο αδιάσειστα, συνεχόμενα, επαναλαμβανόμενα και δυνατά τα στοιχεία της ενοχής.

Ακόμη και στο δικαστήριο μπορεί να φωνάζει κάποιος “αθώος” και όλα τα στοιχεία να είναι αδιάσειστα και να συντελούν στην ενοχή του».

Έτσι δολοφονήθηκε η Μαλένα

Συνεχίζονται κανονικά οι έρευνες για τον ανεξήγητο θάνατο της Μαλένας τρία χρόνια πριν, με τον Γρηγόρη Λέων να είναι πια βέβαιος ότι το βρέφος πέθανε από ασφυξία. Ο γνωστός ιατροδικαστής συγκεκριμένα θέλησε να δείξει τον τρόπο που πέθανε η Ίριδα, μέσα από μια ανάρτησή του.

Ο ίδιος παρόλο που αποχώρησε από την υπόθεση, δημοσίευσε στα social media ένα σκίτσο για να δείξει πως προήλθαν τα τραύματα στο πρόσωπο του παιδιού και πως αυτό πέθανε από ασφυξία. Μάλιστα, ανέφερε ότι τα τραύματα από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν είναι πλήρως συμβατά με ασφυξία, παρόλο που ο θάνατος αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια.

«Στη Μαλένα είναι σημαντικό να αξιολογηθούν ορθά όλα τα τραύματα του παιδιού στο πρόσωπο από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν. Το ύψος των αμυχών στη βάση της μύτης (ψηλά) είναι πλήρως συμβατό με ασφυξία. Ο δράστης της φωτογραφίας (από τη βιβλιογραφία) είναι αριστερόχειρα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Να υπενθυμίσουμε ωστόσο πως η προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Τρίτη, εκταφή των οστών της μικρής Μαλένας, δεν θα πραγματοποιηθεί.