Ισχύει από σήμερα (21/4) - Τρέχουν και δεν φτάνουν στα ταμεία των Lidl

Σούπερ προσφορές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ισχύει από σήμερα (21/4) - Τρέχουν και δεν φτάνουν στα ταμεία των Lidl

Το Πάσχα είναι εδώ και έτσι η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Lidl δε θα μπορούσε να μην έχει εξασφαλίσει τις καλύτερες προσφορές για τους καταναλωτές της, ειδικά τώρα που τα οικογενειακά τραπέζια είναι πολλά και συνεχόμενα.

Με μία γρήγορη αναζήτηση στο κατάστημα της γειτονιάς σας, μπορείτε να βρείτε πράγματα που θέλουν όλοι να έχουν στα ντουλάπια τους σε εξαιρετικές τιμές (δείτε εδώ και το βίντεο της εταιρείας που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης).

Οι προσφορές των Lidl που ισχύουν από σήμερα (21/4)

Lidl προσφορές 21/4

«... μέχρι τις 23 Απριλίου» - Ανακοίνωση "βόμβα" από την αλυσίδα των Lidl

Η Lidl Ελλάς αποδεικνύει έμπρακτα πώς δεν μένει ποτέ στάσιμη και εξελίσσεται συνεχώς με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Έτσι λοιπόν, 20 τυχεροί χρήστες της εφαρμογής θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μετρητά συνολικής αξίας 80.000 ευρώ.

Οι 20 νικητές που θα κληρωθούν θα λάβουν από 4.000 ευρώ μετρητά ο καθένας. Τρέξτε να προλάβετε επειδή ο διαγωνισμός λήγει στις 23/4.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό της Lidl Ελλάς είναι πολύ εύκολη και απλή. Σκανάροντας την ψηφιακή του κάρτα Lidl Plus στο ταμείο και με αγορές από 25 ευρώ και άνω, ο πελάτης λαμβάνει 1 συμμετοχή εντός της εφαρμογής. Συνεπώς, αγορές αξίας 25 ευρώ = 1 συμμετοχή, αγορές αξίας 50 ευρώ = 2 συμμετοχές, κ.ο.κ. Για παράδειγμα, εάν ένας πελάτης πραγματοποιήσει αγορές αξίας 55 ευρώ, θα λάβει 2 συμμετοχές, έτοιμες προς αποστολή (δηλαδή, 2 συμμετοχές από τα 50 ευρώ αγορών.

Τα επιπλέον 5 ευρώ δεν θα συνυπολογιστούν στην επόμενη αγορά του). Όσες περισσότερες συμμετοχές καταφέρετε να συγκεντρώσετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε στη μεγάλη κλήρωση. Οι συμμετοχές αποστέλλονται από τους ίδιους τους χρήστες μέσω της εφαρμογής Lidl Plus - δείτε και ποιο κατάστημα έχει κλείσει.

TAGS