Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις - Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Η ανακοίνωση του ΣΕΛΠΕ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις - Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Την Τρίτη 3 Μαΐου ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις 2022 και θα διαρκέσουν έως και τις 15 Μαΐου. Όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά στις 8 Μαΐου ημέρα Κυριακή από 11πμ έως 8μμ.

Η ανακοίνωση για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις

«Οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε χαμηλότερες τιμές, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό. Πληροφορούμε επίσης το καταναλωτικό κοινό ότι οι εταιρίες -μέλη μας έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων», διαβεβαιώνει ο ΣΕΛΠΕ, ενώ σε τρελές εκπτωτικές τιμές βρίσκονται ήδη αρκετά μαγιό πασίγνωστης εταιρίας.

Η ανακοίνωση για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις

Εξωτερική και εσωτερική φωτογραφία: (ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/ EUROKINISSI)

Σε τρομερή έκπτωση βρίσκεται ένα φόρεμα που έχει τρελάνει τις πελάτισσες των Zara - Η αρχική του τιμή ήταν στα 40

Η παγέτα είναι ένα στοιχείο που μπορεί να τρελάνει κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και ξέρει να ντύνεται! Τα καταστήματα Zara που είναι πάντα κοντά στον γυναικείο πληθυσμό το γνωρίζουν καλά αυτό γι' αυτό φροντίζουν να έχουν πάντα σε απόθεμα τέτοια κομμάτια ακόμη κι αν δεν είναι Χριστούγεννα - που όσο να 'ναι μια η λάμψη είναι must!

Σε περίοδο εκπτώσεων έκαναν το... καλό κι έβαλαν -80% στην αρχική τιμή, στο παρακάτω φόρεμα! Δηλαδή από 40 ευρώ τώρα κάποιος μπορεί να το αγοράσει μόνο 8! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό έτσι;

  • Αμάνικο φόρεμα με σταυρωτό V ντεκολτέ και βάτες. Λεπτομέρεια σούρα μπροστά. Φόδρα.
  • ΑΣΗΜΙ | 2712/353
  • Από 39,95 EUR τώρα μόνο 7,99 ευρώ / -80%

Zara φόρεμα

Μπορείς να το συνδυάσεις εξαιρετικά με αυτή την τσάντα, από τα Stradivarius!