Πάτρα: Ενεργό προφίλ στο Tinder ο Δασκαλάκης - Η μαρτυρία κοπέλας που τον "καίει"

Tα «παρασκήνια» της ζωής του Μάνου Δασκαλάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ενεργό προφίλ στο Tinder ο Δασκαλάκης - Η μαρτυρία κοπέλας που τον

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και προστίθενται στον κατάλογο των αποκαλύψεων της ζωής του Μάνου Δασκαλάκη. Η τελευταία είδηση που βγήκε ήταν στο Πρωινό του Αντ1 το πρωί της Πέμπτης 18/4, και ανέφερε πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ενεργό προφίλ στο Tinder, τη γνωστή εφαρμογή για dating και μάλιστα πλήρωνε και μηνιαία συνδρομή.

Η αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού

Για όσους δε γνωρίζουν, το Tinder προσφέρει κάποια πακέτα συνδρομών για να αυξήσει τις πιθανότητες να συνδεθείς με κάποιον και σου δίνει κάθε μήνα 6 Super Likes, αλλά και την ευκαιρία να δεις ποια άτομα σου έχουν κάνει like χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κι εσύ like.

Το ποσό της συνδρομής ανέρχεται στα 26 περίπου ευρώ το μήνα αν είναι μόνο για έναν μήνα, ενώ αν κάνεις για 12 μήνες, βγαίνει στα 8,74 ευρώ. Εκτός από το να δεις τα likes, μπορείς να αυξήσεις και την ακτίνα γνωριμιών. Αυτό ισχύει για το Tinder Gold, ενώ υπάρχει και το Tinder Plus που είναι σε χαμηλότερο level, αλλά και το Tinder Premium.

Μια κοπέλα που μίλησε στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι είχε κάνει match με τον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ και στο Twitter έχουν υπάρξει αρκετές που αναφέρουν ότι τον είχαν δει στην πλατφόρμα.

Εξώδικο από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου σε Λιάγκα και Σκορδά - Ποιος ο λόγος;

Το πρωί της Πέμπτης (28/4), ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποκάλυψαν στον αέρα του Πρωινού πως δέχθηκαν εξώδικο από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο παρουσιαστής, το εξώδικο αφορά τις ανώνυμες μαρτυρίες που προβάλλονται στην εκπομπή.

Οι δύο παρουσιαστές άλλωστε ασχολούνται ενεργά με το θέμα της Πάτρας και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ξεσπάσει για τους δύο γονείς των παιδιών.

«Δεχθήκαμε χθες μια εξώδικη διαμαρτυρία από την κυρία Ελένη Λεγάτου, είναι η μητέρα της κ. Πισπιρίγκου και από την Δήμητρα Πισπιρίγκου, την αδελφή της Ρούλας. Μας ζητά να πάψουμε την μετάδοση ανώνυμων μαρτυριών που αφορούν ψευδή περιστατικά και τους εκθέτους ανεπανόρθωτα όπως λένε οι δύο κυρίες μάνα και αδελφή.

Δεύτερον, μας δίνουν μια προθεσμία 5 ημερών να γνωστοποιήσουμε εγγράφως τα στοιχεία ταυτότητας των ανωτέρω προσώπων και τρίτον, να προβούμε εμείς ως εκπομπή και ως ΑΝΤ1 στη δημοσιοποίηση και ανάγνωση της παρούσης εξωδίκου δηλώσεως στο Πρωινό.

Υπάρχει κάτι πολύ βασικό που λέγεται δημοσιογραφικό απόρρητο. Οι μαρτυρίες αυτές για εμάς είναι μαρτυρίες με ονοματεπώνυμο, έχουμε τσεκάρει ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Είναι υπαρκτά πρόσωπα με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο.

Αν είναι αλήθεια ή όχι αυτά που λένε είναι δικό τους θέμα. Εμείς όμως τσεκάρουμε ότι είναι υπαρκτά πρόσωπα. Αν μας ζητηθεί από τη Δικαιοσύνη, προφανώς οφείλουμε και θα δώσουμε τα ονόματα και τα τηλέφωνα των ανθρώπων. Σε ιδιώτες δεν μπορούμε εμείς να δώσουμε ονόματα, τηλέφωνα και διευθύνσεις. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα.

Επειδή ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και το έχω ξαναπεί… εδώ είμαστε μια εκπομπή που προφανώς δεν είναι της αρεσκείας της κ. Ρούλας Πισπιρίγκου. Υπάρχουν εκπομπές που παίρνει τηλέφωνα και βγαίνει και μιλάει. Σε εμάς εδώ δεν έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.