Ρίγη συγκίνησης στην κηδεία του Γιάννη Σκαφτούρου στο Γαλαξίδι

Τραγική φιγούρα οι συγγενείς του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης στην κηδεία του Γιάννη Σκαφτούρου στο Γαλαξίδι

Σε σοκ βρίσκονται οι συγγενείς και οι φίλοι με την δολοφονία του αγαπημένου τους προσώπου, Γιάννη Σκαφτούρου ο οποίος πέθανε ακαριαία την Δευτέρα του Πάσχα 24/4 στην αυλή του εξοχικού του στα Δερβενοχώρια. Σύμφωνα με την εκπομπή «T-Live» όλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον «θείο Τζο».

Μάλιστα, από τους περισσότερους όπου παρευρέθηκαν εκεί δεν θέλησαν να καταγραφεί η παρουσία τους στις τηλεοπτικές κάμερες. Από την άλλη, τόσο η σύζυγός του όσο και η μητέρα του Γιάννη Σκαφτούρου ήταν συντετριμμένες, την ώρα που το ανθρωποκυνηγητό για την αναζήτηση των εκτελεστών του 55χρονου συνεχίζεται.

Η κηδεία του Γιάννη Σκαφτούρου

Δολοφονία Σκαφτούρου: Πόσες σφαίρες "χρειάστηκαν" οι δράστες για να κόψουν το νήμα της ζωής του ακαριαία

Νέες σοκαριστικές εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου, ο οποίος δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, μέσα στο σπίτι του στα Σκούρτα Βοιωτίας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όσο προχωρούν οι έρευνες των αρχών, συνεχώς έρχονται νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για τον τρόπο δράσης των -τουλάχιστον- τεσσάρων εκτελεστών, οι οποίοι χωρίς να υπολογίσουν τίποτα και μπροστά σε συγγενείς και φίλους του τον γάζωσαν με 13 σφαίρες, όμως αυτές που έδωσαν την χαριστική βολή και τον πέτυχαν...διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr