Αιδηψός: «Είναι πρωτόγνωρο για εμένα» - Ο Μανώλης Καραμανώλης απολογείται για την κακοποίηση της γάτας

Οι δηλώσεις του στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αιδηψός: «Είναι πρωτόγνωρο για εμένα» - Ο Μανώλης Καραμανώλης απολογείται για την κακοποίηση της γάτας

Viral έχει γίνει το βίντεο, που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες μέρες και δείχνει την κακοποίηση μιας γάτας στην Αιδηψό. Στο βίντεο βλέπουμε έναν άντρα να δελεάζει μια γάτα με τροφή, μόνο και μόνο για να την κλωτσήσει και να την σπρώξει στην θάλασσα.

Η δημόσια συγγνώμη του Μανώλη Καραμανώλη για το περιστατικό στην Αιδηψό

Το περιστατικό τραβάει σε βίντεο ένας από τα μέλη της παρέας, ο Μανώλης Καραμανώλης, ο οποίος ένιωσε άσχημα μετά τον σάλο που ξέσπασε και ανέβασε βίντεο που ξεσπά στα social. Για αυτά του τα ξεσπάσματα θέλησε να τοποθετηθεί και στο «Πρωινό».

«Θέλω να ζητήσω μια συγνώμη για το βίντεο που ανάρτησα στα social media. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να δέχομαι τέτοιο bullying. Δεν ξέρω πως να το πω τώρα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα.

Θέλω να σας πω ότι δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες. Ο κατηγορούμενος είναι ήδη στην αρχή, η δικαιοσύνη θα δώσει δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω και δεν έχουμε κάποια παραπτώματα, δεν έχουμε κάνει κάτι και τα υπόλοιπα αναμένονται», τόνισε.

«Δεν διέπραξα εγώ την πράξη και ζητώ συγνώμη για το βίντεο που ανέβασα. Ήμουν και δεν ήμουν στην συγκεκριμένη παρέα. Δεν μπορώ να σας πω παραπάνω, η δικαιοσύνη θα μας κρίνει» είπε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Καραμανώλης.

Ο 30χρονος δράστης της Αιδηψού είχε συλληφθεί με 67 κιλά κάνναβης

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα (3/5) ο 30χρονος άνδρας ο οποίος κλώτσησε μία γάτα και την πέταξε στη θάλασσα σε ταβέρνα της Αιδηψού Μάλιστα όπως έγινε γνωστό πριν από μερικά χρόνια, ο άνδρας αυτός είχε συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών καθώς είχαν βρεθεί πάνω του 67 κιλά κάνναβης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του iefimerida.gr που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, ο άνδρας αυτός είχε συλληφθεί το 2017 στην Ηγουμενίτσα και μάλιστα του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η σύλληψή του χθες για την κακοποίηση της γάτας έγινε στα πλαίσια του αυτοφώρου, με τον ίδιο να προσπαθεί να δικαιολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς, λέγοντας πως δεν έκανε κάτι κακό και πως ήταν μια πλάκα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τακης Θεοδωρικάκος, μόνο το τελευταίο 5μηνο υπήρξαν 1.489 καταγγελίες και η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 140 συλλήψεις για κακοποίηση ζώων. Παράλληλα επιβλήθηκαν 940 πρόστιμα συνολικού ύψους 1,3 εκατ. ευρώ.