Πάτρα: Δεν εμπιστευόταν τον Μάνο η σπιτονοικοκυρά - Τι είχε αποκαλύψει στην συμβολαιογράφο

Η αποκάλυψη για την μικρή Τζωρτζίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Δεν εμπιστευόταν τον Μάνο η σπιτονοικοκυρά - Τι είχε αποκαλύψει στην συμβολαιογράφο

Η σπιτονοικοκυρά της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε εξομολογηθεί στη συμβολαιογράφο πως δεν εμπιστευόταν τον πρώτο -που δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση- και δεν είχε άλλη επιλογή παρά να του κάνει πληρεξούσιο.

Τα είχε βγάλει όλα στην φορά η σπιτονοικοκυρά για Μάνο και Ρούλα

Η συμβολαιογράφος που συνέταξε το πληρεξούσιο της Ευγενίας Κούτρα ανέφερε στο tempo24.news πως η 69χρονη είχε αδυναμία στην Τζωρτζίνα και επιθυμούσε να της γράψει το σπίτι στην οδό Μπιζανίου.

Η ίδια μίλησε για την πρώτη φορά που την κάλεσαν στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν η σπιτονοικοκυρά, για τον Μάνο Δασκαλάκη, τον οποίο η γυναίκα δεν εμπιστευόταν ιδιαίτερα, και για την αδυναμία της Ευγενίας Κούτρα στην μικρή Τζωρτζίνα, στην οποία ήθελε να γράψει το σπίτι.

Ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου η Ευγενία Κούτρα ζήτησε από τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου να βρουν έναν συμβολαιογράφο. Πράγματι βρήκαν μια συμβολαιογράφο που μετέβη στο νοσοκομείο και συναντήθηκε με την σπιτονοικοκυρά. Όπως ανέφερε η συμβολαιογράφος στην ιστοσελίδα, η 69χρονη της ζήτησε να συντάξει το πληρεξούσιο καθώς λόγω της κατάστασής της δεν μπορούσε να μετακινηθεί, ούτε καν να εισπράξει την σύνταξή της και χρειαζόταν χρήματα.

Αμέσως η συμβολαιογράφος ρώτησε γιατί ήθελε να έχει ως πληρεξούσιό της τον Μάνο Δασκαλάκη και δεν αναλάμβανε κάποιος από τους συγγενείς της τις οικονομικές της υποχρεώσεις. Όπως υποστήριξε η Ευγενία Κούτρα δεν είχε στενούς συγγενείς και όσοι υπήρχαν δεν διατηρούσε καμιά σχέση μαζί τους. Επομένως δεν θα μπορούσε να τους αναθέσει το οτιδήποτε, όπως αναφέρει το tempo24.news.

«Εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις;» ήταν η ερώτηση της συμβολαιογράφου σύμφωνα με το δημοσίευμα για να της απαντήσει η Ευγενία Κούτρα πως δεν τον εμπιστευόταν ιδιαίτερα, αλλά δεν είχε καμιά επιλογή και το να τον ορίσει πληρεξούσιο ήταν γι αυτήν μονόδρομος. Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί τον αντιμετώπιζε με επιφύλαξη.

Όπως είπε η συμβολαιογράφος, στο πληρεξούσιο είχε συμπεριλάβει τη δυνατότητα του Μάνου Δασκαλάκη να εισπράττει την σύνταξή της και να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της έναντι κοινωφελών οργανισμών, χωρίς να έχει άλλη δυνατότητα, αγοροπωλησιών κλπ. Μάλιστα η Ευγενία Κούτρα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με την συμβολαιογράφο, είχε αποκαλύψει την μεγάλη αδυναμία που έτρεφε για την μικρή Τζωρτζίνα. «Θέλω να της γράψω το σπίτι της οδού Μπιζανίου, που μένει η οικογένεια», ανέφερε στην συμβολαιογράφο.

Τι έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης δύο εβδομάδες μετά τη σύλληψη της Πισπιρίγκου;

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς το πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί από τη βαρβαρότητα που μπορεί να έχει μια μάνα που σκοτώνει τα παιδιά της. Οι δημοσιογράφοι έχουν κάνει φύλο και φτερό την υπόθεση και κυρίως τη σχέση του ζευγαριού Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού εδώ και ένα μήνα, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης μια εμφανίζεται στη δημοσιότητα - με όλους τους λάθος τρόπους - και μία αποσύρεται από αυτή.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση έφερε στο φως το πρωί της Τρίτης 3/5 η εκπομπή «Πρωινό». Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, στις 13 Απριλίου, 2 μόλις εβδομάδες μετά τη σύλληψη της Ρούλας, ο Μάνος γράφτηκε σε μια ομάδα στο facebook με τίτλο: «Τα πάντα για τα Varadero μας και εξοπλισμός αναβάτη».

Ο διαχειριστής της σελίδας, Βλάσσης Αναγνωστόπουλος, αποκαλύπτει:

«Αυτό έγινε στις 13 Απριλίου, στις 10:30 το βράδυ. Όταν κάποιος έχει χάσει τρία παιδιά και ασχολείται με αξεσουάρ μοτοσικλέτας και διάφορα τέτοια πράγματα, λίγο είναι… ακαταλαβίστικο, απίθανο να το πω; Εγώ δηλαδή επειδή είμαι γονέας δεν θα το έκανα κάτι τέτοιο, στο πένθος μου να κάθομαι να ασχολούμαι με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες».