Θρήνος στην Κρήτη: Κατέληξε ο 31χρονος που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ μετά από καυγά με 17χρονο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος στην Κρήτη: Κατέληξε ο 31χρονος που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ μετά από καυγά με 17χρονο

Μια ακόμα δυσάρεστη είδηση δημοσιεύεται σήμερα, μετά τον χαμό της 12χρονης στην Πάτρα, καθώς τραγική κατάληξη είχε η μάχη που έδινε από τις 27 Απριλίου στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ στη Κρήτη ο 31χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, έπειτα από καβγά στο πάρκο της Σητείας, με έναν 17χρονο, όπου έπεσε στο οδόστρωμα με συνέπεια τον σοβαρό του τραυματισμό.

Ο καυγάς στη Σητεία οδήγησε στον θάνατο τον 31χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο 31χρονος που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με κρανιοεγκεγαλικές κακώσεις, υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι της Τετάρτης (4/5).

Αρχικά είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Σητείας αλλά λόγω της κατάστασης του κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Ηράκλειο.

Η οικογένεια του 17χρονου από την αρχή ήταν σε κατάσταση σοκ λόγω της έκβασης που είχε πάρει η υπόθεση με τον νεαρό που φέρεται να τον έσπρωξε, να δηλώνει πως δεν είχε καμία πρόθεση να του κάνει κακό και πως απλώς ήθελε να τον αποφύγει.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, ο 17χρονος αφού απολογήθηκε στην Ανακρίτρια, κάποιες ώρες μετά το περιστατικό, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Κεντρική φωτογραφία: (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ)