Γυναικοκτονία Καβάλα: «Ο φόνος ήταν προμελετημένος»

Τι υποστηρίζει η οικογένεια της άτυχης Αΐντας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναικοκτονία Καβάλα: «Ο φόνος ήταν προμελετημένος»

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η άγρια γυναικοκτονία της Αίντα από τον σύζυγό της ο οποίος την στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια το απόγευμα της Πέμπτης 5/9.

Όπως είναι λογικό η οικογένεια της άτυχης γυναίκας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, Μανώλη Βονικάκη υποστηρίζει ότι ο φόνος της 43χρονης γυναίκας ήταν προμελετημένος και σύμφωνα με το δικηγόρο υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για το παρελθόν του 55χρονου άντρα.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου για την γυναικοκτονία στην Καβάλα

«Έχουμε συλλέξει υλικό προκειμένου να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας αφενός και αφετέρου, να προετοιμαστούμε να αποδημήσουμε όλους τους ισχυρισμούς που η υπεράσπιση πιθανολογούμε ότι θα εγείρει. Αναφορικά δηλαδή, με τυχόν ύπαρξη προφανώς, ύπαρξη βρασμού ψυχικής ορμής, που νομίζω ότι θα το επικαλεστεί ο κατηγορούμενος.

Έχουμε πει συγκεκριμένα πράγματα που έχουμε υλικό από τον πρότερο βίο του ανθρώπου αυτού με περιστατικά τα οποία έχουν καταγράφει σε διάφορα αστυνομικά τμήματα και σε ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί εις βάρος του στο παρελθόν κι όχι μόνο για το θύμα».

Κεντρική φωτογραφία: (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

«Φεύγεις για...» - Αντιδράσεις με την ανάρτηση του δράστη πριν την κηδεία της φαρμακοποιού

Η κηδεία της άτυχης φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8/5 στην Καβάλα, με τους φίλους και συγγενείς της να την αποχαιρετούν για τελευταία φορά, μαζί με τα δύο παιδιά της, ηλικίας 6 και 10 ετών (διαβάστε εδώ και την ιατροδικαστική εξέταση).

Μάλιστα, ο 55χρονος δράστης φέρεται πως προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media μέσα από το νοσοκομείο της Καβάλας για την σύζυγο του, η οποία προκάλεσε μια σειρά από αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος, περίπου τρεις ώρες πριν την κηδεία, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο τους, με τον ίδιο να κρατά στα χέρια του τη φαρμακοποιό που φοράει νυφικό.

«Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους θεούς», έγραψε χαρακτηριστικά.