Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία της Κάρολαιν - «Μου κάνει κακό αυτή η σχέση»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία της Κάρολαιν - «Μου κάνει κακό αυτή η σχέση»

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσει αύριο (10/5) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την σύζυγό του, Κάρολαιν και μητέρα του παιδιού τους πριν από έναν χρόνο το σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος θα εξηγήσει πώς έφθασε στο σημείο να πνίξει την άτυχη κοπέλα ενώ σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR νέες πληροφορίες ήρθαν στην επιφάνεια από την κοινή ζωή του πιλότου με την Καρολάιν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το Star, η ιδανική και ευτυχισμένη ζωή που προσπαθούσε να περάσει προς τα έξω ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν απλά βιτρίνα. Η Καρολάιν δεν ήταν ευτυχισμένη και αυτό αποτυπωνόταν και στα λόγια που έγραφε στις σημειώσεις που κρατούσε στο κινητό της.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τα Γλυκά Νερά

«Ο Μπάμπης είχε πει στην μητέρα της Κάρολαιαν να...» - Αποκαλυπτική μαρτυρία της γειτόνισσας

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 16/4 μια γειτόνισσα της μητέρας της Καρολάιν Κράουτς, λίγες ώρες μετά από μια κατάθεση "βόμβα" στη δίκη, η οποία αναφέρθηκε τόσο στο ζευγάρι όσο και στην μητέρα της αδικοχαμένης.

«Η Σουζάνα, η μητέρα της Καρολάιν, δε θέλει να μιλάει για τη δίκη, προσπαθεί να την ξεχάσει. Έχουμε μια αγωνία μην τυχόν ο κατηγορούμενος “τουμπάρει” τους δικαστές. Όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου η δικαίωση δεν έρχεται για εκείνη που έχει πεθάνει. Οι γονείς προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες για το παιδί που μεγαλώνει.

Μη νομίζετε ότι είναι εύκολο και για τους γονείς του Αναγνωστόπουλου. Όταν ήταν στην Αθήνα η Σουζάνα, ο Μπάμπης της είχε πει να καλύψει τα έξοδα της κηδείας και της είχε ζητήσει 2.000 ευρώ. Στην πανδημία, ενώ μπορούσε η κοπέλα να έρθει στην Αλόννησο, ο Μπάμπης δεν την άφηνε.

Τη σκότωσε πριν προλάβει να δει τη μητέρα της. Και στη σύμβουλο ψυχικής υγείας ο κατηγορούμενος την πήγαινε. Για ποια ελευθερία μιλάμε; Απέτρεπε και τη δική του μητέρα να πάνε να δούνε το μωρό. Δεν επέτρεπε στους γονείς του να πάνε να τους δουν στα Γλυκά Νερά.

Η Καρολάιν δεν ήθελε να στεναχωρήσει τη μητέρα της. Ήθελε να της τα πει από κοντά. Ο πατέρας της Καρολάιν δεν μπορεί να έρθει στη δίκη Η μητέρα της αν δεν είναι επιβεβλημένο να παραστεί, δε θέλει ούτε να σκέφτεται τη δίκη. Τώρα έχει αρχίσει και εκφράζει τους φόβους της για την ποινή. Έχει μια αγωνία για την έκβαση της δίκης», κατέληξε η γειτόνισσα της μητέρας της Καρολάιν Κράουτς.