«Περιμένω μόνο...» - Τα πρώτα λόγια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πριν την ομολογία του

Στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Περιμένω μόνο...» - Τα πρώτα λόγια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πριν την ομολογία του

Η επέτειος της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς είναι αύριο 11/5, ενώ σήμερα συνεχίζεται η δίκη του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος, που δικάζεται για δύο πλημμελήματα και δύο κακουργήματα, έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο λίγο πριν από τις 9 το πρωί.

Η δήλωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λίγο πριν την απολογία του

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα καταθέτουν οι μάρτυρες, τόσο από την οικογένεια του θύματος, όσο και οι μάρτυρες υπεράσπισης, ενώ ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί αύριο.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προχώρησε σε μία λιτή δήλωση στο Πρωινό, έναν χρόνο μετά το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. «Είμαι συντετριμμένος. Αύριο περιμένω μόνο την απολογία μου για να διαφωτίσω το δικαστήριο για την υπόθεση».

Κοιμόταν η Καρολάιν όταν τη σκότωσε ο πιλότος;

Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου συνεχίζεται καθώς ο πιλότος κατηγορείται για την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κραούτς, ύστερα και από την δική του ομολογία. Κατά τη διάρκεια της δίκης εξετάστηκε η κατάσταση που βρισκόταν το σώμα της άτυχης Καρολάιν, λίγο πριν και τη στιγμή που έχασε τη ζωή της. (Δείτε εδώ την μαρτυρία που καίει τον πιλότο)

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 19/4, η εκπομπή «Super Κατερίνα» έφερε στο φως της δημοσιότητας τον διάλογο του δικηγόρου του πιλότου με την ιατροδικαστή για το κατά πόσο η άτυχη κοπέλα ήταν ξύπνια προτού την σκοτώσει ο άνδρα της.

Σε αυτό το σενάριο συνηγόρησαν οι καταγραφές από το smart watch της που έδειξαν ότι 20 λεπτά πριν δολοφονηθεί πραγματοποίησε 17 βήματα.

Η εκπομπή φιλοξένησε και τον δικηγόρο του καθ' ομολογίαν δράστη, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο κατηγορούμενος κάνει ο ίδιος ερωτήσεις στους μάρτυρες μέσα στη δικαστική αίθουσα. Παράλληλα απάντησε και σχετικά με τα ημερολόγια που έγραφε το θύμα.