Πάτρα: Η Τζωρτζίνα είχε δει τι συνέβη την ημέρα που πέθανε η Ίριδα - Νέα σοκαριστική αποκάλυψη

Η Ρούλα δεν της επέτρεπε να έχει συναναστροφές με τον Μάνο για να μην του μαρτυρήσει αυτά που είδε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η Τζωρτζίνα είχε δει τι συνέβη την ημέρα που πέθανε η Ίριδα - Νέα σοκαριστική αποκάλυψη

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε το πρωί της Δευτέρας 9/5 ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον θάνατο των 3 παιδιών τους, ενώ πριν μερικές ώρες βγήκαν στην φόρα τα μηνύματα των αδερφών Πισπιρίγκου.

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την οικογένεια Δασκαλάκη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ίδιο, η Τζωρτζίνα είχε δει τι συνέβη την ημέρα που πέθανε η Ίριδα και η Ρούλα δεν της επέτρεπε από τότε να έχει συναναστροφές με τον Μάνο προκειμένου να μην του μαρτυρήσει αυτά που είδε.

«Η Τζωρτζίνα είχε διοχετευθεί μακριά από τον Μάνο. Το έκανε αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου για έναν απλό λόγο, δεν ήθελε να είναι σε επαφή η Τζωρτζίνα με τον Μάνο για να μην του πει ό,τι είχε δει εκείνο το φρικτό πρωινό που έφυγε από τη ζωή η Ίριδα.

Ο Μάνος ήθελε να το πάρει το παιδί και η Ρούλα προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να το κρατήσει μακριά του. Πήγαινε η Δήμητρα και της έλεγε σύνελθε και η Ρούλα έλεγε τα δικά της.

Η ουσία είναι μία, έπρεπε να είναι μακριά η Τζωρτζίνα από τον Μάνο για να μη μιλήσει. Βεβαίως, η Ρούλα τελικά τα κατάφερε. Μεθόδευσε την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο, έγινε η ανακοπή, επανέφεραν την Τζωρτζίνα αλλά κάπως είχε ησυχάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου διότι το παιδάκι είχε γίνει τετραπληγικό και δεν μπορούσε να μιλήσει. Όμως, η Τζωρτζίνα επειδή ήταν έξυπνο παιδί, τα είχε πει νωρίτερα όλα όσα φρικτά είχε δει.

Τα έχει πει. Βεβαίως και γνώριζαν ότι ήξερε η Τζωρτζίνα. Η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει. Η μεθόδευση της Ρούλας ήταν απόλυτα συντονισμένη, είχε φτιάξει το πρόγραμμά της και το υλοποίησε», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στην εκπομπή Πρωινό.

«Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια;»

Στα μηνύματα και τις κλήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, επιχειρούν να βρουν τις απαντήσεις για τους θανάτους των τριών παιδιών της. Η εφημερίδα «Μπαμ» λοιπόν, δημοσίευσε συνομιλίες της με τον Μάνο Δασκαλάκη (ο οποίος έχει εξαφανιστεί και δεν μιλάει σε άνθρωπο)

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στα χέρια των Αρχών υπάρχουν 810 μηνύματα που έχει ανταλλάξει το ζευγάρι το χρονικό διάστημα πριν και μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο» και τη μεταφορά της στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, δηλαδή από τις 5/4/2021 μέχρι και τις 15/4/2021.

Στις 5.4.21 και ώρα 4.37 ο Μάνος Δασκαλάκης απαντά σε μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου γράφοντας, «Τρέξε πάλι στον Γιαννάκη (σ.σ. είναι ο παντρεμένος με τον οποίο είχε συνάψει σχέση η 33χρονη, με αποτέλεσμα ο Δασκαλάκης να εγκαταλείψει το σπίτι τους τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτίζνας).

  • Ρούλα: «Λέγε ό,τι θες, θα σου περάσει. Έτσι έλεγες και σε μένα, “θα μου περάσει”»
  • Μάνος: «Εσύ τα λες αυτά όχι εγώ. Τρέχα στον Γιαννάκη μόλις γυρίσεις. Μη ξεχάσεις να του μιλήσεις και να ξαναπάς μαζί το κορίτσι μου. Αυτή είσαι»
  • Ρούλα: «Θα σου περάσει, αρχή είναι. Ιώδιο στις πληγές θα σου πρότεινα για το τσούξιμο»
  • Μάνος: «Κοίτα μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο, γελοία. Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από εδώ και πέρα.
  • Μάνος: «Τα παράτησες και πήγες να γα@@@@ις. Αυτή είσαι»
  • Ρούλα: «Ό,τι πεις εσύ. Χατίρια δε χαλάω.
  • Μάνος: «Συγγνώμη, συμπαράσταση σου έκανε ο Γιαννάκης. Απλά σου λέρωσε λίγο το σώμα και το στόμα»

5 Απριλίου στις 18.24 το απόγευμα, 3 μέρες προτού εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο

  • Ρούλα: «Επειδή με χτύπησες την προηγούμενη θα έρθω με τον πατέρα μου να δούμε τι θα πάρεις και αν θα μου αδειάσεις το σπίτι. Να πας στην αστυνομία να πεις τι, ότι μας απειλείς όλη μέρα;»
  • Μάνος: «Εγώ; Φέρε τον μπαμπά σου να δεις πως θα τον πάνε μέσα. Α, και σας κάνω ασφαλιστικά μόλις τώρα και θα έρθω με περιπολικό να τα πάρω. Ελάτε όλοι μαζί να χειροκροτήσουν εσένα αυτή τη φορά».
  • Ρούλα: «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπώ πολύ.
  • Μάνος: «Το παιδί που είναι; Αν κάνεις μα@@@ια θα γίνει της πο@@@@ας. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα. Θα γίνει της πο@@@@ας. Παίρνω τη μάνα σου. Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις, κάνει ότι γουστάρεις. Άμα έχεις ενοχές, τράβα αυτοκτόνα. Δε θα μας κάνεις όλους μ@@@ι εσύ με το έτσι θέλω. Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν. Απόδειξέ το με αυτή τη κίνηση. Το έχεις ξανακάνει άλλες δυο φορές, δε σε φοβάμαι».
  • Μάνος: «Για να αυτοκτονήσεις πάει να πει ότι δεν πας καλά γενικά δε θα με ρίξει κανείς ευθύνες.. Δεν έχω σκοπό να σε ξεφτιλίσω άλλο, γύρνα στο παιδί. Ότι έκανες, έκανες. ότι έκανα, έκανα… Γύρνα στο παιδί γιατί χρειάζεται τη μάνα του… Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μια απώλεια δηλαδή; Σύνελθε».

Ημέρα ανακοπής της Τζωρτζίνας – Η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτάει για το facebook του Μάνου

  • Ρούλα: «Μπορείς να με ξεμπλοκάρεις από το fb;»
  • Μάνος: «Γιατί;»
  • Ρούλα: «Γιατί ήθελα να σε ταγκάρω στη Μαλένα τώρα και θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος για τέτοια καραγκιοζιλίκια και μόλις βγει το παιδί σβήσε με, δεν έχω θέμα»
  • Μάνος: «Μη δημοσιεύσεις τίποτα στο fb και μη με ταγκάρεις πουθενά, δε θέλει να ανέβει τίποτα από μένα, θα σε ξεμπλοκάρω τώρα»
  • Ρούλα: «Για τη Μαλένα γιατί;»
  • Μάνος: «Έτσι. Δε θέλω καμία δημοσίευση, όσο είναι το παιδί μέσα».