Ν.Φιλαδέλφεια: 20χρονος δέχθηκε θανατηφόρα επίθεση από 55χρονο - Χαροπαλεύει στην ενταντική

Tου επιτέθηκε με αντικλεπτικό τιμονιού τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ν.Φιλαδέλφεια:  20χρονος δέχθηκε θανατηφόρα επίθεση από 55χρονο - Χαροπαλεύει στην ενταντική

Μετά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο ΑΠΘ, νέο περιστατικό συγκλονίζει την κοινή γνώμη όταν 55χρονος στη Νέα Φιλαδέλφεια επιτέθηκε και τραυμάτισε πολύ σοβαρά 20χρονο. Ο δράστης έκανε όπισθεν σε έξοδο στην εθνική οδό με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του νεαρού και τότε ο 55χρονος του επιτέθηκε με αντικλεπτικό τιμονιού τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι.

Παλεύει για τη ζωή του

Στην εντατική, δίνοντας μάχη για την ζωή του είναι ένας 20χρονος που δέχθηκε επίθεση από έναν 55χρονο στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από διένεξη που είχαν με τα αυτοκίνητά τους. Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάστηκαν στο ρεπορτάζ του Alpha, ο δράστης με το Ι.Χ βγήκε από την έξοδο της εθνικής και στο σημείο που ο δρόμος ενώνεται με έναν άλλον αποφασίζει να μπει στην άλλη λωρίδα και να κινηθεί με όπισθεν.

Εκεί βρισκόταν ένας 20χρονος, ο οποίος του διαμαρτυρήθηκε για την παράβασή το. Ο δράστης τον ρώτησε «τι θες ρε;», με το νεαρό να του απαντά «θα μας χτυπήσεις;». Όπως είπε η κοπέλα που ήταν μαζί με το θύμα της επίθεσης, ο φίλος της έκανε το λάθος να βγει από το αυτοκίνητο και δέχθηκε δολοφονικό χτύπημα στο κεφάλι με το αντικλεπτικό τιμονιού που είχε στα χέρια του ο 55χρονος.

Και ενώ ο 20χρονος βρισκόταν αιμόφυρτος στην άσφαλτο, ο 55χρονος πήρε το αμάξι του και εξαφανίστηκε, όμως την επόμενη μέρα εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ο νεαρός βρίσκεται στην εντατική λόγω των σοβαρών τραυμάτων στο κεφάλι του.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη δίκη

Συνεχίστηκε την Τρίτη 10/5 η δίκη με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς στα Γλυκά Νερά και μεταξύ άλλων κατέθεσε και η ψυχίατρος, η οποία έκανε λόγο για έπαρση και ναρκισσιστική διαταραχή του πιλότου.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναγνώστηκε το ηλεκτρονικό ημερολόγιο της Καρολάιν, όπου μέσα σε όλα γίνονται και μερικές αναφορές στα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γάμο της με τον Μπάμπη αλλά και στις σκέψεις που είχε να χωρίσει μαζί του.

Μάλιστα, ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα όταν η η Πρόεδρος του Δικαστηρίου άρχισε την ανάγνωση των αποσπασμάτων που αφορούσαν την γέννηση και τα προβλήματα υγείας της κόρης του.

Εκτός από την ψυχίατρο, ως μάρτυρας κατέθεσε και η συνταξιούχος εκπαιδευτικός και φίλη της οικογένειας του Μπάμπη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον λόγο που οι γονείς του δεν έχουν βρεθεί ακόμα στη δικαστική αίθουσα.

«Η δική μου άποψη είναι ότι δεν ήρθαν γιατί τους απασχολεί να κρατήσουν επαφή με το παιδάκι. Θέλουν να είναι κοντά στο μωρό. Επίσης, είχαν πολύ άσχημη εμπειρία με τους δημοσιογράφους και έχουν τρομοκρατηθεί. Η μητέρα του δεν είχε επαφή και στεναχωριόταν για αυτό. Δεν τον έβλεπε ιδίως μετά το γάμο».

Πρόεδρος: Για ποιο λόγο;

Μάρτυρας: Δεν το ξέρω. Ξέρω ότι η φίλη μου είχε επαφή με τη μητρική οικογένεια, διατηρούσε σχέσεις και τα παιδιά ήταν μάλλον σε μια φάση απομόνωσης.

Μάλιστα, σήμερα κατέθεσε και η εν ενεργεία δικαστική λειτουργός ως μάρτυρας προτεινόμενη από την Πανελλήνια Ομοσπονδία που παρίσταται προς υποστήριξη της κατηγορίας. «Ο κύριος κατηγορούμενος προσπάθησε να σκοτώσει ότι ήταν προέκταση του εαυτού της Καρολαϊν» υποστήριξε για τον σκύλο, Ρόξι: «Ήταν ένας οδυνηρός θάνατος, ήταν κάτι το ξαφνικό από ένα φιλικό πρόσωπο για αυτό έκλαψε μόνο και δεν αντέδρασε».

Αργότερα, το δικαστήριο κάλεσε έναν από τους συντάκτες των εκθέσεων πραγματογνωμοσύνης για να απαντήσει σε ερωτήσεις γύρω από το ηλεκτρονικό ρολόι που φορούσε η Καρολάιν και την κάμερα ασφαλείας.

Τι κατέθεσε η φίλη της οικογένειας του Αναγνωστόπουλου στην δίκη

Πρόεδρος: Προκύπτουν 17 βήματα που αντιστοιχούν σε 12,89 μέτρα σε χρονικό διάστημα 5 δευτερολέπτων χωρίς καταγραφή αύξησης παλμών. Όλο αυτό είναι λίγο παράλογα, να διανύσει τόσα μέτρα σε τόσο χρόνο…

Μάρτυρας: Ο αισθητήρας καταγράφει κάθε κίνηση με το ρολόι. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τί έχει γίνει. Μπορεί να έχει γίνει με παρατεταμένη κίνηση του χεριού.

Πρόεδρος: Συνεχίζει να καταγράφει μετά το θάνατο;

Μάρτυρας: Μπορεί, αν μεταφέρεται το ρολόι και ας μην το φοράει κάποιος.

Εισαγγελέας: Πως γίνεται να καταγράφει κίνηση αφού το θύμα κοιμάται;

Μάρτυρας: Το ρολόι καταλαβαίνει κίνηση και το μεταφράζει σε μέτρα και σε βήματα. Μπορεί να γίνει μια κίνηση χεριού.