«Είναι αθώος, έχουν τον λάθος άνθρωπο!» - Ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν

Tι συνέβη στο Αλγκάρβε το 2007;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είναι αθώος, έχουν τον λάθος άνθρωπο!» - Ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν

Ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στη βρετανική τηλεόραση έκανε την εμφάνιση του σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν, μιας υπόθεσης που στοιχειώνει για χρόνια ολόκληρό τον πλανήτη, και όχι μόνο αθωώνει τον νούμερο ένα ύποπτο για την εξαφάνιση της αλλά τονίζει πως οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τον λάθος άνθρωπο!

Η υπόθεση που έχει στοιχειοθετήσει η γερμανική αστυνομία έχει πάρα πολλά κενά

Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους για να αποδείξουν την εμπλοκή του Κρίστιαν Μπρίκνερ με την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν, ένα νέο ντοκιμαντέρ κάνει λόγο για την αθωότητα του Γερμανού!

Σύμφωνα με τον Mark Williams - Thomas, κορυφαίο Βρετανό ερευνητή ο οποίος ήταν αυτός που ξεσκέπασε το σκάνδαλο παιδοφιλία με πρωταγωνιστή τον Τζίμι Σάβιλ, τονίζει στο νέο του ντοκιμαντέρ που ασχολείται με την εξαφάνιση της Μαντλίν, πως ο Μπρίκνερ δεν έχει τη παραμικρή σχέση με όσα συνέβησαν στο Αλγκάρβε το 2007!

Μάλιστα, τόνισε πως η υπόθεση που έχει στοιχειοθετήσει η γερμανική αστυνομία έχει πάρα πολλά κενά και ουσιαστικά δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο το οποίο μπορεί να καταρρίψει τα άλλοθι του Μπρίκνερ. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο Channel 5 με τίτλο «Madeleine McCann: The Case Against Christian B» και αναμένεται να παρουσιάσει νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση.

Είναι ζωντανή στην Πορτογαλία;

Νέα διάσταση στην υπόθεση της απαγωγής και εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν δίνει μια γυναίκα στην Πορτογαλία η οποία υποστηρίζει ότι το κορίτσι είναι ζωντανό και ζει με μια γερμανική οικογένεια στην πόλη Αλγκάβρε που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 65 χλμ. από την περιοχή στην οποία εθεάθη τελευταία φορά.

Η γυναίκα αυτή υποστηρίζει ότι είδε έξω από σούπερ μάρκετ μια έφηβη η οποία είχε το ίδιο σημάδι με αυτό που είχε στο μάτι της η Μαντλίν.

«Τα μάτια της δεν ήταν ακριβώς μπλε, έφερναν περισσότερο στο πράσινο. Το σημάδι στο δεξί μάτι ήταν εμφανές. Είμαι σίγουρη για ό,τι είδα» είπε η γυναίκα.Θυμίζουμε ότι οι τελευταίες εξελίξεις που είχαμε για την υπόθεση της μικρής ήταν μερικές αποκαλύψεις από την γερμανική αστυνομία.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με ανεξιχνίαστες υποθέσεις η γυναίκα υποστήριξε ότι είδε το κορίτσι, το οποίο υποστηρίζει ότι είναι η Μαντλίν, πριν από 3-4 χρόνια. Ακόμα μια εξέλιξη βόμβα είχαμε πρόσφατα.

Συνεργάτης της εκπομπής υποστήριξε ότι η γυναίκα ήταν αξιόπιστη. «Η εκτίμησή της ήταν ότι η Μαντλίν ανατράφηκε χωρίς κανείς να γνωρίζει την πραγματική της ταυτότητα και τώρα η πορτογαλική αστυνομία εξετάζει τον ισχυρισμό της» είπε σύμφωνα με την Daily Mail.

Πηγή: athensmagazine.gr