Πάτρα: Ο πραγματικός λόγος που η Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στον Δασκαλάκη

Η αποκάλυψη του δικηγόρου της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ο πραγματικός λόγος που η Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στον Δασκαλάκη

Εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει γνωστή η είδηση πως η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, έστειλε εξώδικο στον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, αυτό όμως που δεν είναι ξεκάθαρο είναι ο λόγος που έκανε εαυτή την ενέργεια.

Ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Live News» το μεσημέρι της Τρίτης 10/5 για το εξώδικο αλλά και τα επίμαχα sms του εν διαστάσει ζευγαριού λίγο πριν την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο.

Τα μηνύματα που φανέρωναν την τεράστια κόντρα τους

Ο δικηγόρος είπε πως αύριο θα επισκεφθεί την εντολέα του προκειμένου να εξετάσουν μαζί τις καταθέσεις των γιατρών από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, τα οποία είναι εκ διαμέτρου αντίθετα από τις περιγραφές που είχε δώσει η 33χρονη κατηγορούμενη.

Επισήμανε πως υπάρχουν ασυμφωνίες μεταξύ των καταθέσεων των γιατρών αναφορικά με τον τρόπου που ειδοποιήθηκαν για το πρώτο επεισόδιο της Τζωρτζίνας. Σε ό, τι αφορά το εξώδικο της κατηγορουμένης, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως εφόσον δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού, το εξώδικο αποτέλεσε την πιο επισφαλής λύση.

Σχετικά με τα μηνύματα που αντάλλασσε το εν διαστάσει ζευγάρι και φανέρωσε την κόντρα μεταξύ τους, ο δικηγόρος δήλωσε πως η κατηγορουμένη είχε εξ’ αρχής δηλώσει πως η σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη είχε σκαμπανεβάσματα.

«Αντί να σκεφτείς γ***** τον Χριστό σου ότι έχεις χάσει τα παιδιά σου»

Οι αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά 95 SMS ανάμεσα στην Ρούλα και στην αδελφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου το χρονικό διάστημα από τις 6/4/21 έως και τις 29/4/2021. Σε αυτά όπως αποκαλύπτει το ereportaz.gr, η Δήμητρα επιτίθεται στην αδερφή της όταν είχε εγκαταλείψει το σπίτι μετά τον θάνατο της Ίριδας και πριν από τη μεταφορά της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο. Σε ένα από τα μηνύματα αναφέρει: «Θα πάω στον εισαγγελέα να σου πάρουν το παιδί».

Ρούλα 6/4/2021: «Άμα έχεις ενοχές, τράβα αυτοκτόνα. Από χθες μου στέλνεις να πεθάνω. Να σας δείξει τα μηνύματα και τώρα πάει στο τμήμα (σ.σ. ο Μάνος) λέει ,δεν ξέρω τι θα γίνει μόνο να προσέχετε το παιδί»

Δήμητρα Πισπιρίγκου (6/4/21 – 2.51 μ.μ.) «Σήκω το τηλέφωνο θα σε πάρει ο διάολος…Τα έχεις κάνει πουτ@@@…Αντί να σκεφτείς γ***** τον Χριστό σου γ*** ,ότι έχεις χάσει τα παιδιά σου και έχεις άλλο ένα που καίγεται για σένα λες αρχ**…Τσακίσου και σήκωσέ το…Μίλησα με τον Μάνο… και πολύ καλά θα κάνει να στο πάρει το παιδί … Το παιδί σου πλαντάζει μήπως πεθάνεις και εσύ στέλνεις μηνύματα σαν τις παλιό π*******. Σήκωσε το τώρα και άσε τις απειλές».