Πάτρα: 40 νέες καταθέσεις αναμένονται το επόμενο διάστημα για την νοσηλεία της Τζωρτζίνας

Ήδη μιλούν για την αδιαφορία της Πισπιρίγκου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: 40 νέες καταθέσεις αναμένονται το επόμενο διάστημα για την νοσηλεία της Τζωρτζίνας

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου, ύστερα από την αποκάλυψη για τον συνδυαστικό θάνατο της Τζωρτζίνας. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, το βράδυ της Τρίτης 10/5, και αποκάλυψε όσα περιμένουμε να δούμε τις επόμενες ημέρες.

Ήδη οι γιατροί μιλούν για την αδιαφορία της 33χρονης και οι νέες καταθέσεις που θα δοθούν δεν φαίνονται αισιόδοξες για την ίδια. Το επόμενο διάστημα αναμένεται το πόρισμα.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Στην αναμονή για κατάθεση βρίσκονται 40 γιατροί από το νοσοκομείο του Ρίου σχετικά με την νοσηλεία της Τζωρτζίνας και τα εννέα επεισόδια που υπέστη. Τα πέντε από αυτά έχουν, μάλιστα, βιντεοσκοπηθεί και θα συμμετέχει στην έρευνα και η νοσοκόμα στην οποία απευθύνθηκε η κατηγορούμενη για την ύπαρξη κάμερας στο δωμάτιο που βρισκόταν η 9χρονη.

Το πρώτο πρόσωπο που κάλεσε η Πισπιρίγκου μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας

Μια νέα εξέλιξη σχετικά με την φλέγουσα υπόθεση της Πάτρας ήρθε στη δημοσιότητα την Τρίτη 10/5 μέσα από την εκπομπή T-live και αυτή αφορά στο πρώτο τηλεφώνημα, που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου από το σπίτι της λίγο μετά αφού έπαθε ανακοπή η κόρη της Τζωρτζίνα.

Σε πρώτο επίπεδο τηλεφώνησε στο 166 και στη συνέχεια σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής κάλεσε τον τότε δικηγόρο της. Και ενώ όλοι θα περίμεναν να ζητήσει βοήθεια από τον πατέρα της 9χρονης, στον οποίο έστειλε εξώδικο από το κελί, δε συνέβη αυτό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μικρή είχε δει τον πατέρα της σε ένα βίαιο περιστατικό και πως δεν ήθελε να του τηλεφωνήσει και να τον εμπλέξει λόγω όλου αυτού του σκηνικού.