Δίκη Γλυκά Νερά: «Πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του» - Τι λέει η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του Μπάμπη

«Και ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν έλξη γι’ αυτόν τον άνθρωπο;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δίκη Γλυκά Νερά: «Πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του» - Τι λέει η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του Μπάμπη

Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη και η κάμερα του ALPHA συνάντησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 τη γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά (διαβάστε εδώ την 10ωρη απολογία του).

Η ίδια δεν γνωρίζει προσωπικά τον 34χρονο πιλότο, ωστόσο τον στηρίζει, λέγοντας πως αισθάνεται έλξη και πως πρόκειται για μία γλυκιά προσωπικότητα.

Στο πλευρό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου άγνωστη γυναίκα

«Επειδή έναν χρόνο τώρα, του έγινε γνωστή αυτή η μεγάλη υπόθεση της δολοφονίας, το έχω πάρει ζεστά αυτό το θέμα. Είμαι θαυμάστριά, υποστηρίκτριά του. Για να ξεκαθαρίσω, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται ο φόνος, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση στον Μπάμπη είναι ότι είναι μία γλυκιά προσωπικότητά του. Παίζει ρόλο η εμφάνισή του, η προσωπικότητά του, όλο του το παρουσιαστικό. Και ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν έλξη γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του.

Του έχω γράψει ένα γράμμα σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο. Του γράφω πως είναι κρίμα όλα αυτά που γίνανε και ότι δεν είχε καμία πρόθεση, δεν είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει την Καρολάιν. Έχω διαίσθηση. Θέλω να του μεταφέρω να βαστάει γερά στη φυλακή και να κάνει κουράγιο. Πιστεύω ότι έπεισε τους δικαστές. Φοβάμαι τα ισόβια, το μάξιμουμ για μένα θα ήταν να μείνει 15 χρόνια και σε δεύτερο βαθμό να βγει τελείως», δήλωσε, ενώ μάλιστα τόνισε πως τον έχει συγχωρέσει για το έγκλημα που έκανε.

Ο λόγος που ο Αναγνωστόπουλος άφησε το βρέφος πάνω στην νεκρή Κάρολαιν

Την Τετάρτη 11/5 ήταν η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο δικαστήριο, ο οποίος μετά την περιγραφή του για τον τρόπο που κρέμασε τη Ρόξυ, το άτυχο σκυλάκι τους, αναφέρθηκε και στο λόγο που έβαλε το παιδί του πάνω στην δολοφονημένη από τον ίδιο μητέρα του.

«Έκλαιγα, τράβαγα τα μαλλιά μου, σκεφτόμουν τι θα κάνει αυτό το παιδί. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι θα χάσει την ίδια μέρα τους γονείς του» ανέφερε και συμπλήρωσε ότι τότε σκέφτηκε το σενάριο της ληστείας αλλά δεν θεώρησε ότι θα γίνει πιστευτός.

Πρόεδρος: Γιατί επιλέξατε να βάλτε το βρέφος πάνω στη μητέρα της;

Κατηγορούμενος: Χαίρομαι που με ρωτάτε. Θα ήταν καλύτερα στην κούνια της. Στην κατάσταση που φτάσαμε στα σκατά που φτιάξαμε ήθελα να είναι το παιδί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Πρόεδρος: Γιατί δίπλα στο παγωμένο σώμα της μαμάς του;

Κατηγορούμενος: Στα σκατά που έφτιαξα με ένοιαζε να ήταν όσο πιο ασφαλές γινόταν το παιδί. Εκεί ήταν ασφαλές, δεν μπορούσε να πέσει. Τελευταία κίνηση ήταν να δεθώ με σπάγκο. Έδεσα τα πόδια και τα χέρια μεταξύ τους και είχα δέσει τα μάτια και το στόμα μου.

Πρόεδρος: Αν σας βασάνιζε αυτό γιατί δεν πήγατε στις αρχές να πείτε την αλήθεια;

Κατηγορούμενος: Σκέφτομαι ότι το μωρό μου που ήταν όλη μου η ζωή όπως και η μητέρα του ήμουν στον καναπέ στο πατρικό μου με αγκαλιά το μωρό μου και έκλαιγαν όταν γνώρισα τους ανθρώπους στο Ανθρωποκτονιών ειλικρινά πίστευα ότι αργά ή γρήγορα θα εύρισκαν την αλήθεια. Είχα πολλές ευκαιρίες αν ήθελα να έχω φύγει αν η βούληση μου ήταν να παρατήσω τους πιο κοντινούς ανθρώπους.

Πρόεδρος: Παραμείνετε εδώ για να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των πράξεων σας;

Κατηγορούμενος: Εγώ είναι αδύνατον να συνειδητοποιήσω ότι δεν θα ξαναδώ τη γυναίκα μου το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να έχω αγκαλιά την κόρη μου και ότι δεν θα την αφήσω ποτέ. Ήλπιζα ότι με κάποιο μαγικό τρόπο θα το κατάφερνα.

Πρόεδρος: Είχατε το ηθικό ανάστημα να μεγαλώσετε αυτό το παιδί;

Κατηγορούμενος: Εγώ ήμουν διαλυμένος και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν κάθε δευτερόλεπτο να προσπαθώ για εκείνη που δεν θα γνωρίσει τη μητέρα της εξαιτίας μου και η Καρολάιν θα έπρεπε να είναι δίπλα. Στο παιδί μου αξίζουν τα πάντα αλλά τα πάντα δεν θα τα έχει ποτέ γιατί δεν έχει τη μανούλα της , την οποία της τη στέρησαν εγώ.

Πρόεδρος: Στερήσετε από την πεθερά σας αυτό για το οποίο θρηνούσε;

Κατηγορούμενος: Θρηνούσαμε μαζί. Είστε σε μια δίκη που ο άνθρωπος που δικάζεται θρηνεί κάθε μέρα.

Πρόεδρος: Κερδίσατε την ελευθερία σας για τριάντα επτά ημέρες και μεγαλώναμε το παιδί σας.

Κατηγορούμενος: Η ζωή μου τελείωσε πέρυσι τέτοια μέτρα Όταν έχασα την Καρολάιν.