Τραγωδία Πάτρα: Συγκλονίζει το κύμα θαυμαστριών του Μάνου Δασκαλάκη στα social media

Αδιανόητο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Συγκλονίζει το κύμα θαυμαστριών του Μάνου Δασκαλάκη στα social media

Άκρως καταιγιστικές συνεχίζουν να είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας όπου έχει διχάσει την κοινή γνώμη μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις που έχουν βγει τόσο για την Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και για τον Μάνος Δασκαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» αρκετές γυναίκες εκφράζουν δημόσια τη συμπαράστασή τους στον 30χρονο πατέρα και ανεβάζουν βίντεο στα social media, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο το θαυμασμό τους.

Μάλιστα, μια γυναίκα δημοσίευσε στον κανάλι της στο Youtube βίντεο κάνοντας με πάθος lip syncing ένα από τα τραγούδια του, φανερά συγκινημένη.

Το κύμα θαυμαστριών του Μάνου Δασκαλάκη στα social media

15 αμπούλες κεταμίνης "σκότωσαν" την Τζωρτζίνα - Θα δοθεί εντολή για εκταφή;

Φουντώνουν τα σενάρια στην υπόθεση της Πάτρας που θέλουν να γίνεται εντολή για άμεση εκταφή της Τζωρτζίνας, ειδικότερα μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, και επιβεβαιώνει τα όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα, καθώς η κεταμίνη ήταν η ουσία που "αφαίρεσε" τη ζωή από την μικρή Τζωρτζίνα.

Τι ανέφερε αναλυτικά το πόρισμα της Τζωρτζίνας

Στο αίμα η παρουσία κεταμίνης και μεταβολίτη της (norketamine) lidocaine, prilovaine, valproic, acid, levetiracetam, phenoharbital, midazolam, nordazepam, clobazam και μεταβολίτης της (norclobazam).

Σύμφωνα με την έκθεση, ο ποσοτικός προσδιορισμός των ανιχνευθέντων ουσιών στο μεταθανάτιο δείγμα αίματος έδειξε ότι η συγκέντρωσης της κεταμίνης ήταν ίση με 6,5 mg/Ml. Η ευρεθείσα αυτή συγκέντρωση είναι στο εύρος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή των συγκεντρώσεων του φαρμάκου σε δείγματα μεταθανάτιου αίματος θανατηφόρων περιστατικών που σχετίζονται με τη χρήση κεταμίνης.

Στα ούρα ανιχνεύθηκε Κεταμίνη, valproic, acid, levetiracetam, phenoharbital, paracetamol, ibuprofen, baclofen, temazepam, nordazepam, clobazam και μεταβολίτη της (norclobazam). Παράλληλα, ανάμεσα στις εργαστηριακές εξετάσεις συμπεριλαμβάνονται δείγματα από τον εγκέφαλο και τα σπλάχνα με συσκευή λάρυγγος, ιστοτεμάχια ήπατος, νεφρού και παγκρέατος καθώς και από τους νεφρούς με τα επινεφρίδια για ιστολογική εξέταση.

Σύμφωνα με το σχόλιο της τοξικολογικής εξέτασης η ανεύρεση ηωσινοφύλων και μονοκυττάρων με ηωσυνόφυλλα κοκκία, απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση και συσχέτιση με το κλινικό ιστορικό, τους χορηγηθέντες φαρμακευτικούς ή άλλους παράγοντες και τα εν ζωή εργαστηριακά ευρήματα. Τέλος όπως αναφέρει στο πόρισμα του ο ιατροδικαστής σε περίπτωση εκταφής θα ήταν σκόπιμη η λήψη τριχών για τον περαιτέρω έλεγχο χορήγησης ουσιών σε προγενέστερο του συμβάντος χρόνου.