Πάτρα: Η νύχτα που ο Μάνος ζήτησε διαζύγιο - Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος στο Φως στο Τούνελ

«Το βράδυ της Τρίτης 6 Απριλίου γύρω στις 22:00 ήρθε...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η νύχτα που ο Μάνος ζήτησε διαζύγιο - Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος στο Φως στο Τούνελ

Με νέες αποκαλύψεις επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής 13/5 το «Φως στο Τούνελ», καθώς μετά την νέα ζωγραφιά της Τζωρτζίνας, η εκπομπή μίλησε με τον δικηγόρο που είχε απευθυνθεί ο Μάνος Δασκαλάκης για να κινήσει τη διαδικασία του διαζυγίου, αμέσως μετά το επεισόδιο που προκάλεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου με την απειλή αυτοκτονίας.

Η νύχτα που ο Μάνος ζήτησε διαζύγιο από τη 33χρονη

«Το βράδυ της Τρίτης 6 Απριλίου γύρω στις 22:00 ήρθε ο κ. Δασκαλάκης στο γραφείο μου για να ξεκινήσει τη διαδικασία έκδοσης συναινετικού διαζυγίου. Επειδή η ώρα ήταν προχωρημένη, ορίστηκε ένα δεύτερο ραντεβού δύο μέρες μετά. Την Πέμπτη 8 Απριλίου για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες. Δεν προσήλθε γιατί είχε ήδη μεσολαβήσει η εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο.

Με ενημέρωσε σχετικά ο ίδιος τηλεφωνικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Σορβατζιώτης, με τη δημοσιογράφο να τον ρωτά: «Σας είπε αν η σύζυγός του, του απαγόρευε να έρθει σε επαφή με το παιδί μέσα στο Καραμανδάνειο;»

«Ναι, με ενημέρωσε και μεσολάβησα στον τότε πληρεξούσιο δικηγόρο της κυρίας Πισπιρίγκου για να του επιτρέψει η ίδια να δει το παιδί του μέσα στο νοσοκομείο. Κάτι που έγινε. Δεν είχαμε άλλη επαφή για το διαζύγιο και η υπόθεση αυτή πάγωσε», κατέληξε ο δικηγόρος.

«Είδα ένα όνειρο ότι κάτι έκαναν στο πανάκι, θέλω να το πάρω!»

Αίσθηση λοιπόν προκαλεί το μήνυμα που έστειλε η κατηγορούμενη στον τότε σύζυγό της σχετικά με το πανάκι της Ίριδας που κρατούσε πάντα στον ύπνο της. Είναι ένα από τα πολλά μηνύματα που αντάλλαξε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον σύζυγό της και την αδελφή της μετά τον θάνατο του βρέφους και αποτελούν μέρος της δικογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή Φως στο Τούνελ, όντως η Πισπιρίγκου κάλεσε στο τηλέφωνο την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα και της ζήτησε το πανάκι της Ίριδας πίσω, με το πρόσχημα ότι μάζευε τα πράγματα της μικρής και για συναισθηματικούς λόγους το ήθελε

Η ιατροδικαστής της τόνισε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί, καθώς το πανάκι αποτελούσε πειστήριο και θα παραδοθεί στις αρμόδιες Αρχές, όπως και έγινε και βρίσκεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω ανάλυση.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στείλε μου το τηλέφωνο της Τσιόλα. Θέλω να μου δώσει το πανάκι της μπέμπας πίσω.

Μάνος Δασκαλάκης: Τι αναλαμπή είναι αυτή;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είδα ένα όνειρο ότι κάτι έκαναν στο πανάκι και θέλω να το πάρω.