Γλυκά Νερά: «Οι παθιασμένοι έρωτες καταλήγουν δραματικά» - Η προκλητική δήλωση μάρτυρα υπεράσπισης του Μπάμπη

«Το μόνο του λάθος ήταν ότι τη λάτρευε τόσο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: «Οι παθιασμένοι έρωτες καταλήγουν δραματικά» - Η προκλητική δήλωση μάρτυρα υπεράσπισης του Μπάμπη

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μίλησε ένας μάρτυρας υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με τις δηλώσεις του να προκαλούν αντιδράσεις, μιας και έκανε μεταξύ άλλων τη συσχέτιση ότι όλοι οι μεγάλοι έρωτες έχουν τραγική κατάληξη, την ώρα που στο twitter όλοι ξέσπασαν για την απολογία του.

Προκλητικός ο μάρτυρας υπεράσπισης του Μπάμπη

«Το κλίμα εδώ είναι κατακαθισμένο σε σχέση με τον Μπάμπη. Δεν υπάρχουν αντιδράσεις πλέον. Ο κόσμος τάσσεται άλλος ήπια απέναντί του, άλλος με θυμό. Μα και ο ίδιος με θυμό τάσσεται απέναντι στον εαυτό του. Ακόμα και οι γονείς του τάσσονται κατά της πράξης του, η μητέρα του λέει “απέναντι στην πράξη του έχω θυμό, αλλά είναι παιδί μου”. Την είχα συνάδελφο την μητέρα. Και η μητέρα μαθηματικός και ο Μπάμπης τότε ήταν στις ίδιες ηλικίες με τα δικά μου τα παιδιά.

Μπαίνω και στις δύο θέσεις. Να μην γινόμαστε καταπέλτες δηλαδή. Απολογήθηκε και είπε την αλήθεια του. Θα πω εγώ τώρα ότι το παιδί ήταν ένα τέρας, επειδή έφτασε σε αυτή την πράξη; Το έχω πει σε διάφορες κατευθύνσεις. “Τόσο πολύ την αγαπούσε που τη σκότωσε;”. Το μόνο του λάθος ήταν ότι τη λάτρευε τόσο. Οι παθιασμένοι έρωτες καταλήγουν δραματικά. Το έγκλημα, η τραγωδία είναι σύμφυτα με την ανθρώπινη φύση. Είμαστε η χώρα που γέννησε την τραγωδία.

Αντιμετωπίστηκε ως serial killer, είμαι πολύ θυμωμένος. Εγώ με την μητέρα του κάνω παρέα. Δεν πέρασε τέτοιος άνθρωπος. Δεν το λέω τώρα επειδή της έτυχε αυτό. Να ακούω από δημοσιογράφους να λένε ότι “να η μάνα του δολοφόνου, γυαλίζει το μάτι της”. Γι’ αυτό απέφυγαν την δημοσιότητα, έχουν καεί όλοι. Υποκλίνομαι στην σχέση των δύο γιαγιάδων, συνεργάζονται άψογα γιατί η μία σέβεται τη θέση της άλλης. Υποκλίνομαι σε αυτές τις προσωπικότητες, είναι θέμα παιδείας. Λένε “δες παιδί για να καταλάβεις μάνα, δεν ισχύει πάντοτε αυτό” ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του» - Τι λέει η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του Μπάμπη

Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη και η κάμερα του ALPHA συνάντησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 τη γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά (διαβάστε εδώ την 10ωρη απολογία του).

Η ίδια δεν γνωρίζει προσωπικά τον 34χρονο πιλότο, ωστόσο τον στηρίζει, λέγοντας πως αισθάνεται έλξη και πως πρόκειται για μία γλυκιά προσωπικότητα.

«Επειδή έναν χρόνο τώρα, του έγινε γνωστή αυτή η μεγάλη υπόθεση της δολοφονίας, το έχω πάρει ζεστά αυτό το θέμα. Είμαι θαυμάστριά, υποστηρίκτριά του. Για να ξεκαθαρίσω, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται ο φόνος, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση στον Μπάμπη είναι ότι είναι μία γλυκιά προσωπικότητά του. Παίζει ρόλο η εμφάνισή του, η προσωπικότητά του, όλο του το παρουσιαστικό. Και ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν έλξη γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του.

Του έχω γράψει ένα γράμμα σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο. Του γράφω πως είναι κρίμα όλα αυτά που γίνανε και ότι δεν είχε καμία πρόθεση, δεν είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει την Καρολάιν. Έχω διαίσθηση. Θέλω να του μεταφέρω να βαστάει γερά στη φυλακή και να κάνει κουράγιο. Πιστεύω ότι έπεισε τους δικαστές. Φοβάμαι τα ισόβια, το μάξιμουμ για μένα θα ήταν να μείνει 15 χρόνια και σε δεύτερο βαθμό να βγει τελείως», δήλωσε, ενώ μάλιστα τόνισε πως τον έχει συγχωρέσει για το έγκλημα που έκανε.