Με συνοδεία ανδρών - Κάτεφθασε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο

Φανερά καταβεβλημένος...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με συνοδεία ανδρών - Κάτεφθασε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης παρεβρέθηκε τη Δευτέρα 16/5 στο Μικτό ορκωτό δικαστήριο φανερά καταβεβλημένος με συνοδεία δύο ανδρών και χειροπέδες. Η δίκη για το όνομα του ηθοποιού εξελίσσεται αυτή τη στιγμή καθώς καταθέτουν άλλες δύο καταγγέλλουσες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη μηνύτρια έχει ζητήσει να γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών καθώς είναι αρκετά δύσκολο και ψυχοφθόρο για εκείνη το να αναβιώσει και να περιγράψει μπροστά στην εισαγγελέα, τον δράστη και τους μάρτυρες την απόπειρα βιασμού, που όπως υποστηρίζει δέχτηκε το 2008 από τον προσωρινά κρατούμενο ηθοποιό.

Η άφιξη του Πέτρου Φιλιππίδη στο δικαστήριο

Πέτρος Φιλιππίδης
ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης με μείωνε, με πρόσβαλε, μου χαλούσε το κέφι»

Η Ευγενία Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Status στο Astra Tv όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το κίνημα #metoo όπου απασχολεί όσο τίποτα άλλο αλλά και για το πόσο δύσκολα πέρασε σε συνεργασίες της.

«Έχω συνεργαστεί και με τους τρεις ανθρώπους που έχουν δεχθεί καταγγελίες. Τους έχω θαυμάσει, έχω βασίσει τα θεατρικά μου όνειρα κοντά τους. Με τον κύριο Φιλιππίδη ήμουν τρία συνεχόμενα χρόνια. Μετρούσε η γνώμη τους και συνδέθηκα μαζί τους. Είναι πολύ δυσάρεστο για ένα νέο καλλιτέχνη να πέφτει από τα μάτια του το πρότυπό του.

Ευγενία Παναγοπούλου

Συγκεκριμένα θα μιλήσω για τον κύριο Φιλιππίδη. Έπεσε από τα μάτια μου όταν συνεργάστηκα μαζί του. Είδα κάποια πράγματα που δεν ταίριαζαν με την καλλιτεχνική του διαδρομή, με αυτό που πίστευα ότι είναι σαν άνθρωπος, με τους ρόλους που έπαιζε κι όλα αυτά που θεωρούσα πως πρέσβευε.

Η συνεργασία μας κάποιες φορές ήταν ομαλή και κάποιες φορές δύσκολη για εμένα… Έκανα πολλή υπομονή κι όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας, του έστειλα ένα μήνυμα κι ολοκλήρωσα το θέμα. Εισέπραξα πολλών μορφών συμπεριφορές… Ένας ηθοποιός που είναι πολύ θετικός, έχει όρεξη για δουλειά και σε κοιτά σαν κουτάβι δεν συνάδουν συμπεριφορές να τον μειώσεις, να τον προσβάλεις και να του χαλάσεις το κέφι».