Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης

Θλίψη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κώστα Τσαούση στον χώρο της δημοσιογραφίας, ενώ πριν μερικές μέρες έφυγε από την ζωή και μια ακόμη γνωστή δημοσιογράφος που δούλευε στην ΕΡΤ. Ο γνωστός δημοσιογράφος εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, ως ειδικός σύμβουλος στον Οικονομικό Ταχυδρόμο, ενώ είχε μια μεγάλη πορεία σε πολλά μέσα, γράφοντας ιστορία στο οικονομικό ρεπορτάζ.

Ποιος είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης

Με πολύ μεγάλη παιδεία, αλλά και διαρκή επιθυμία να παρακολουθεί τις εξελίξεις, με μια αντίληψη για το ρεπορτάζ που υπερέβαινε την απλή καταγραφή των γεγονότων και με ένα ενδιαφέρον για την οικονομία που αποκάλυπτε μια βαθύτερη αγωνία για το μέλλον αυτής της χώρας και με μια ειλικρινή πίστη στη δυνατότητά της να δημιουργεί και να καινοτομεί, υπήρξε πραγματικός δάσκαλος.

 Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης

Ο Κώστας Τσαούσης είχε εργαστεί σε εφημερίδες -σε όλες τις μεγάλες, από την «Καθημερινή» και το «Βήμα» ως το «Πρώτο Θέμα»-, ραδιοσταθμούς όπως ο πρωτοποριακός Αθήνα 9,84 στα 80s, περιοδικά όπως το «Κλικ» και φυσικά ιστοτόπους.

Γεννημένος στην Ελευσίνα τον Νοέμβριο του 1960, έδωσε μια σύντομη αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο. Τελευταία εργαζόταν στο in.gr και συνεργαζόταν και με το Protagon, παρουσιάζοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο θέματα και ιστορίες του ελληνικού επιχειρείν.