Γλυκά Νερά: «Δεν μπορώ να ξεπεράσω το χαμό της Κάρολαιν» - Ανατριχίλα προκαλούν οι δηλώσεις του Αναγνωστόπουλου

Η απίστευτη φράση που είπε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: «Δεν μπορώ να ξεπεράσω το χαμό της Κάρολαιν» - Ανατριχίλα προκαλούν οι δηλώσεις του Αναγνωστόπουλου

Τέλος δόθηκε την Δευτέρα 16/5 στο θρίλερ με τη δολοφονία της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Αυλαία λοιπόν σε αυτό το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα, με την ενοχή του κατηγορούμενου (δείτε εδώ πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή), ο οποίος μέχρι τέλους προσπαθούσε να πείσει πως έχει μετανιώσει και πως ήταν κάτι που δεν ήθελε να συμβεί.

Η απίστευτη δήλωση του Μπάμπη

Μετά την ενοχή του, στην εκπομπή Πρωινό το πρωί της Τρίτης 17/5 παρουσίασαν μια δήλωση του Μπάμπη που έκανε ο ίδιος αποκλειστικά στην εκπομπή και ομολογουμένως σοκάρει όποιον την ακούσει.

«Δεν έχω να σας πω τίποτε άλλο παρά μόνο το ότι είμαι συντετριμμένος και ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω το χαμό της Κάρολαϊν», είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και πραγματικά προκαλεί ανατριχίλα.

 Ανατριχίλα προκαλούν οι δηλώσεις του Αναγνωστόπουλου

"Κόλαφος" ο πατέρας της Κάρολαϊν για την ποινή του Αναγνωστόπουλου

Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/5), με το δικαστήριο να επιβάλει ισόβια και 11,5 χρόνια φυλάκισης στον πιλότο (δείτε εδώ ακριβώς πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή), για τη δολοφονία της συζύγου του Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας μίλησε στην Daily Mail και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επιτρέψει στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να δει ποτέ την κόρη του, αν καταφέρει να επιβιώσει μέσα στη φυλακή.

«Καμία ποινή φυλάκισης δεν μπορεί ποτέ να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου, αλλά είμαι χαρούμενος που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις αστείες ανοησίες που παρήγαγε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του. Είμαι επιπλέον χαρούμενος που γνωρίζω ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τη σκληρότερη φυλακή στην Ελλάδα που διαθέτει ένα από τα χειρότερα σωφρονιστικά συστήματα στην Ευρώπη.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ποινή

Όταν τελικά ολοκληρώσει την ποινή του, από την οποία πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να μην επιβιώσει, θα είναι ένας αλλαγμένος άνδρας, ένας κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία. Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί, η Σούζαν και εγώ μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το όνομα της Λυδίας σε αυτό της μητέρας της, για να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα φροντίσω να μην μπορέσει ποτέ να δει την κόρη του ή να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Κάρολαϊν.

Κεντρική και εσωτερική φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI