Πέθανε η Λία Χατζηπάνου

«Έφυγε» μία μεγάλη κυρία της Αθήνας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέθανε η Λία Χατζηπάνου

Την τελευταία της πνοή άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής (15/5) η Λία Χατζηπάνου, μία από τις πιο γνωστές κοσμικές κυρίες της Αθήνας των 90's. Η κηδεία της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso θα πραγματοποιηθεί σήμερα (17/5) στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος στην Espresso, η Λία Χατζηπάνου ήταν μία γυναίκα με αρχοντιά ψυχής και έξω καρδιά, μεγάλα εκφραστικά μάτια, γενναιοδωρία, μα πάνω από όλα πάντα χαμογελαστή και με έναν καλό λόγο για όλους και για όλα!

Η λαμπερή ζωή της Λίας Χατζηπάνου

Υπήρξε αγαπημένη φιγούρα κοσμικογράφων και παπαράτσι. Οι στιλίστες τη λάτρευαν για τις ενδυματολογικές χρωματικές επιλογές της, κάθε φορά που τη φωτογράφιζαν για τα lifestyle περιοδικά της εποχής. Το χιούμορ και η καλοσύνη της την έκαναν μοναδική. Η Λία Χατζηπάνου, ήρεμη και γαλήνια, άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κηφισιά, στην αγκαλιά των παιδιών της, Πάνου και Βίκυς Χατζηπάνου, και της για πολλά χρόνια οικονόμου της, Τίνας, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και για τον θάνατο του δημοσιογράφου Κώστα Τσαούση.

Ο ξαφνικός θάνατος της αδελφικής της φίλης Λήδας Βαρδινογιάννη τής στοίχισε πολύ και έπαιξε ψυχολογικά δραματικό ρόλο στη βεβαρημένη υγεία της μετά το ατύχημα που είχε.

«Η Λήδα διέθετε δύο ξεχασμένες πλέον στις μέρες μας αρετές – σεμνότητα και αξιοπρέπεια. Ομορφη και ευαίσθητη σαν πορσελάνη, γεννήθηκε επιλεκτική και ανεξάρτητη» ήταν τα λόγια της Λίας Χατζηπάνου.

Λία Χατζηπάνου θάνατος
Με την Ράνια Τσαμπούρη και τη φίλη της, Λήδα Βαρδινογιάννη