Πάτρα: Η φωτογραφία από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς στα μηνύματα του Μάνου και της Ρούλας

«Τρέξε πάλι στον…αυτή είσαι!»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η φωτογραφία από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς στα μηνύματα του Μάνου και της Ρούλας

Συγκλονίζει η είδηση πως η Ρούλα φαίνεται να είχε προσεγγίσει χρόνιο χρήστη ουσιών για να πάρει πληροφορίες για την κεταμίνη, την ώρα που στο T-Live την Τρίτη 17/5 ήρθε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς τους, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου συναντούσε, περιστασιακά, τον άνδρα που είχε μπει στη ζωή της και ο Μάνος της το στέλνει φωτογραφία και της ζητά να μην του ξαναστείλει μήνυμα.

Το σπίτι της σπιτονοικοκυράς στα μηνύματά τους

Ρούλα: Τι είναι αυτό;

Μάνος: Το σπιτάκι της Κούτρα. Γι’ αυτό μην ξαναστείλεις.

Ρούλα: Και; Δεν καταλαβαίνω; Τι προσπαθείς να με κάνεις να νιώσω άσχημα να πάω κι εγώ να βγάζω φωτό το αμάξι και το Αίγιο και να στα στέλνω; Γιατί δεν ήξερες που ήσουν; Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα. Ό, τι είπες, είπες.

Μάνος: Επιλογή σου. Εγώ δεν το δέχομαι και δεν θα το δεχτώ ποτέ πια αυτό. Σταμάτα να δικαιολογείσαι εσύ που με αγάπαγες πολύ.

Ρούλα: Έχεις δίκιο επειδή σε αγάπαγα ήταν επιλογή μου να μείνω. Μην την δεχτείς. Μαζί δεν θα είμαστε οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Η φωτογραφία από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς στα μηνύματα του Μάνου και της Ρούλας

Μάνος: Έτσι μην ξαναπείς κάτι άλλο γιατί μαζί δεν θα ξανά είμαστε ποτέ.

Ρούλα Μα και να ήθελες δεν θα ήμουνα εγώ ποτέ πάλι.

Μάνος: Ναι οκ.

Λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της Ίριδας, στις 21 Μαρτίου του 2021, ο Μάνος Δασκαλάκης φεύγει από το σπίτι καθώς μαθαίνει για την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να τον κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Να τον πονέσει όπως την πόνεσε και ο Μάνος στο παρελθόν.

«Βάλε ιώδιο… θα σου περάσει όπως έλεγες και για μένα» απαντά, γεμάτη θυμό, η Ρούλα στο Μάνο.

Μάνος: Τρέξε πάλι στον (…), αυτή είσαι.

Ρούλα: Λέγε ό,τι θες. Θα σου περάσει. Έτσι έλεγες και σε μένα, ότι θα μου περάσει.

Μάνος: Εσύ τα λες αυτά, όχι εγώ. Τρέχα στον (…) μόλις γυρίσεις. Μην ξεχάσεις να του μιλήσεις και να ξαναπάς μαζί του, κορίτσι μου. Αυτή είσαι.

Ρούλα: Θα σου περάσει, αρχή είναι. Ιώδιο στις πληγές θα σου πρότεινα, για το τσούξιμο.

Μάνος: Κοίτα να μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο. Γελοία… Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από εδώ και πέρα.

Ηχητικά ντοκουμέντα ανάμεσα σε Ρούλα - Δήμητρα και Μάνο βάζουν «φωτιά» στην υπόθεση

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας συνεχίζουν να συγκλονίζουν το Πανελλήνιο, ενώ η εκπομπή «T-live» έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα ηχητικό ντοκουμέντο ανάμεσα στην Ρούλα Πισπιρίγκου και στην αδερφή της, Δήμητρα, που βάζει «φωτιά» στην υπόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας (δείτε μηνύματα ανάμεσα σε Μάνο και Ρούλα).

Σύμφωνα με το ηχητικό, ο Μάνος και η Ρούλα που μέχρι εκείνη την στιγμή «βρίσκονταν στα μαχαίρια», μετά τον θάνατο αρχίζουν και ξανασμίγουν. Σημειώνεται ότι το ηχητικό απόσπασμα είναι από μια συνομιλία που πραγματοποιήθηκε 18/4/21.

Ρούλα: Σε πολλά δεν έχω απαντήσει, σε πάρα πολλά δεν έχω απαντήσει και σε πολλούς. Και σε πολλούς δεν έχω απαντήσει. Κι εμένα χθες ήρθε η Ελένη και είπε μπροστά σε όλους ότι εγώ έχω φυλάξει ένα πιάτο φαΐ μόνο για εσένα για εσένα Μάνο.

Δήμητρα: Αυτό σου λέω.

Ρούλα: Πολλά δεν έχω πει.

Δήμητρα: Όπως κι εσύ όμως έχεις τον πόνο σου και τα γράφεις αυτά και λες θα τα λύσω μετά

Ρούλα: Ακριβώς πόσα να γράψουμε πλέον;

Δήμητρα: Να φύγεις εσύ. Φύγε εσύ και πήγαινε έξω και πάρτον τηλέφωνο και πες του: «Άκου, βούλωσε το στόμα σου, μην μου ξαναπείς για τον Μάνο, μην ξανακάνεις… Δεν θα σου έλεγε κανένας κουβέντα. Δεν μπορεί ο Μάνος να κάνει αυτό το πράγμα. Το καταλαβαίνεις;

Ρούλα: Ναι. Δεν προλάβαμε χριστιανή μου. Δεν πρόλαβα. Θα τον έπαιρνα τηλέφωνο να του πω, αλλά δεν πρόλαβα. Αφού ήρθε και σας είπε αλλά αντί άλλων. Και μου λέει ο Μάνος κάτι «έχει πει, η μάνα σου φωνάζει από μέσα» και σε παίρνω εσένα και μου λες είπε μου λες για μας, γιατί είπε για εμάς. Μα δεν είπε. Μα δεν μπορεί να μας ανακατεύει όλη την ώρα. Μα μη με κάνεις και πάω κάτω γιατί αν πάω κάτω θα γελάσουμε σήμερα και θα τα πληρώσει αυτός για όλα.

Δήμητρα: Θα κόψεις στον Μάνο τον αέρα, πρώτον, θα κόψεις τον αέρα. Τέλος, για όλους μας. Είναι ξεκάθαρο και το παιδί να βγει καλά πρώτα ο Θεός και να ξαναείσαι με το Μάνο, ο Μάνος έχει τελειώσει από όλους μας. Στο λέω με όση αγάπη σου έχω. Άλλο εσύ κι άλλο ο Μάνος. Εμένα μου έλεγε «τη γράφω στα @@ μου, βάλτε της μυαλό και κλείστε την μέσα». Ο Μάνος σε εμένα. Σε εμένα, που είσαι αδελφή μου.