Γλυκά Νερά: «Θα φροντίσω να μην μπορέσει ποτέ να...» - Τι απαντά ο πατέρας της Κάρολαιν για τον Μπαμπή

Μετά την απόφαση της ποινής του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: «Θα φροντίσω να μην μπορέσει ποτέ να...» - Τι απαντά ο πατέρας της Κάρολαιν για τον Μπαμπή

Για την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά μίλησαν οι γονείς της. Συγκεκριμένα, η μητέρα της, Σουζάνα, δήλωσε πως ανακουφίστηκε (διαβάστε εδώ όλα όσα είπε).

Χαρούμενος και ικανοποιημένος με την καταδίκη του Μπάμπη δηλώνει ο πατέρας της Κάρολαιν

Με την σειρά του, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ, μιλώντας στη Daily Mail είπε: «Καμία ποινή φυλάκισης δεν μπορεί ποτέ να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου, αλλά είμαι χαρούμενος που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις χυδαίες ανοησίες που υποστήριξε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του. Είμαι επιπλέον χαρούμενος που γνωρίζω ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τη σκληρότερη φυλακή στην Ελλάδα που διαθέτει ένα από τα χειρότερα σωφρονιστικά συστήματα στην Ευρώπη.

Όταν τελικά ολοκληρώσει την ποινή του, από την οποία πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί να μην επιβιώσει, θα είναι ένας αλλαγμένος άνδρας, ένας κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία. Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί, η Σούζαν και εγώ μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το όνομα της Λυδίας σε αυτό της μητέρας της για να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα φροντίσω να μην μπορέσει ποτέ να δει την κόρη του ή να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της».

Η ψυχολογική κατάσταση του Μπάμπη μετά την ανακοίνωση της ποινής του

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (17/5) ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρώτες αντιδράσεις που είχε ο εντολέας του μετά την ανακοίνωση της ποινής του (δείτε εδώ πόσα χρόνια θα μείνει στην φυλακή).

«Κάθε απόφαση του δικαστηρίου είναι σεβαστή. Οι δικαστές κρίνουν και αποφασίζουν για την υπόθεση. Εμείς δώσαμε τα στοιχεία για να κριθεί η απόφαση και για να αναγνωριστούν κάποια ελαφρυντικά αλλά σε κάθε περίπτωση η απόφαση είναι σεβαστή.

Η επικοινωνία μετά την απόφαση ήταν πολύ δύσκολη με τα μέτρα και τις συνθήκες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είναι απογοητευμένος απλά και ίδιος αισθάνεται ακόμα θρήνο για όλο αυτό που συνέβη, που καταστράφηκαν τα πάντα.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος Γλυκά Νερά

Η αντίδραση του καθενός τη στιγμή που του επιβάλλεται η ποινή είναι προσωπικό. Δεν είναι ένας άνθρωπος αμετανόητος, είναι βαθιά μετανιωμένος για ό, τι έχει γίνει. Δεν έχω έρθει σε επικοινωνία με τον εντολέα μου, ούτε εγώ είχα μάθει για τις δηλώσεις του πατέρα της Κάρολαϊν (δείτε εδώ τι είπε). Δεν παρευρέθηκε κανείς από την οικογένειά του. Όπως δεν παρευρέθηκαν από τη μεριά της Κάρολαϊν έτσι και από την μεριά του Μπάμπη. Έχουμε να κάνουμε ένα παιδί και οι αρμονικές σχέσεις θα επηρεάζονταν.

Έχουμε ένα αδίκημα ομολογημένο. Δεν βρέθηκε ποτέ το κίνητρο γιατί πραγματικά δεν υπήρχε. Οι λόγοι δόθηκαν από τον εντολέα μου», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Κεντρική και εσωτερική φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI