Πάτρα: «Μου είπε η Ρούλα ότι μας είπατε αδιάφορους;» - Η συνομιλία "κόλαφος" του Μάνου με τον γιατρό της Τζωρτζίνας

Φοβόντουσαν πως θα αντιμετωπίσει η Ρούλα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Μου είπε η Ρούλα ότι μας είπατε αδιάφορους;» - Η συνομιλία

Όλο και περισσότερα μηνύματα έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, και νέα στοιχεία από τη συνομιλία που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης με γιατρό της Τζωρτζίνας, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο του Ρίου, έφερε στο φως το T-live, το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5.

Η συνομιλία του Μάνου με το Γιατρό

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που φέρεται να είχε ο Μάνος Δασκαλάκης με τον γιατρό της Τζωρτζίνας αποκαλύπτει τη μεγάλη αγάπη που έτρεφε για την πρωτότοκη κόρη του. Την ίδια στιγμή εκφράζει την ανησυχία της Ρούλας για το αν οι γιατροί θα την αντιμετωπίζουν με καχυποψία μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας αλλά και μετά τον διάλογο που άκουσε μεταξύ του γιατρού και της ιατροδικαστή.

Μάνος: Εγώ ρωτάω τι θα κάνουμε στο σπίτι.

Γιατρός: Εμείς εδώ θα είμαστε πάντα. Δεν θα φύγουμε. Εάν εσείς θέλετε να έχετε ως βάση αναφοράς τη μονάδα, αυτό είναι δεδομένο.

Μάνος: Κάτι άλλο, μετά απ όλο αυτό που άκουσε η Ρούλα, έχει έναν φόβο και δικαιολογημένα, δεν ήθελε να έρθει καν στο παιδί. Και μου λέει, «θα με κοιτούν μέσα στα μάτια, μήπως κάνω κάτι στο παιδί, φτάσαμε σ αυτό το σημείο»; Έτσι μου λέει.

Γιατρός: Νιώσατε κάτι τέτοιο; Εσύ ένιωσες κάτι τέτοιο; Καταρχάς, αυτό το τμήμα έσωσε το παιδί σου. Δηλαδή οι νοσηλευτές και οι γιατροί νιώθουν τη Τζωρτζίνα ότι είναι κομμάτι της ζωής τους. Να ξέρει η Ρούλα ότι εδώ είναι το σπίτι της. Είμαστε δίπλα σας και όχι απέναντι σας. Μου λέει η Ρούλα «Είμαι ψυχρή, είμαι παγοκολώνα γιατί πέρασα πολλά».

Μάνος: Μου είπε η Ρούλα ότι μας είπατε αδιάφορους;

Γιατρός: Βγάζεις την αδιαφορία όταν μπαίνει μέσα και μετά από δύο λεπτά θέλεις να φύγεις. Και η Ρούλα μου είπε ότι ήθελε να φύγει για να μην της κάνουμε παρατήρηση. Η αδιαφορία που είπα, νιώθω αδιαφορία, ότι νιώθω αυτοί οι γονείς μπαίνουν μέσα και σαν να παρακολουθούν αυτή την ιστορία σαν τρίτοι.

Μάνος: Αυτό σας είπα, μ’ ενδιαφέρει μόνο η Τζωρτζίνα και τίποτα άλλο. Για μένα η Τζωρτζίνα είναι όλη μου η ζωή.

«Το πιθανότερο είναι ανθρωποκτονία και στα τρία παιδιά» - Συγκλονίζει η εκτίμηση του Γαλεντέρη

Με τις νέες εξελίξεις να βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της Πάτρας, σε ότι αφορά τη σπιτονοικοκυρά και την κατάσταση γύρω από τα χρήματά και την περιουσία της, το πρωί της Τετάρτης 18/5 για τα παιδιά μίλησε ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης, θέλοντας να τοποθετηθεί και εκείνος όπως και άλλοι συνάδελφοι του για το θέμα.

Αναφερόμενος στις συνομιλίες μεταξύ των γονιών και το τοξικό περιβάλλον που διαφαίνεται ότι υπήρξε μεταξύ τους είπε: «Παίρνουμε μία ιδέα από το κλίμα μέσα στο οποίο μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά και ουσιαστικά βλέπουμε πώς οδηγήθηκαν και τα τρία στο θάνατο, χωρίς όμως να ξέρουμε τι έχει γίνει με τα δύο πρώτα. Υποθέτουμε, όμως, ότι το πιθανότερο να αφορά σε ανθρωποκτονία και στα τρία παιδιά».

«Πρέπει να διερευνήσουμε τους μηχανισμούς θανάτου των δύο πρώτων παιδιών». Και όπως είπε, «η δουλειά των ιατροδικαστών που έχουν αναλάβει να διερευνήσουν τους δύο πρώτους θανάτους, ενώ δεν έχουν υπάρξει νέα στοιχεία, θα είναι δύσκολη», πρόσθεσε.