Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Πάτρα: «Μακάρι αυτά να ήταν τα προβλήματά μας» - Ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου απαντά για τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς

Ετοιμάζουν το νέο αίτημα αποφυλάκισης

Πάτρα: «Μακάρι αυτά να ήταν τα προβλήματά μας» - Ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου απαντά για τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς
Ενημέρωση 19.05.2022 09:12
Από Youweekly Team

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο κανάλι του MEGA, Live News, την Τετάρτη 18/5 μίλησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, και αναφέρθηκε στο εξώδικο που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στην πελάτισσά του, αλλά και στα χρήματα της σπιτονοικοκυράς της, Ευγενίας Κούτρα, τα οποία βρίσκονταν υπό την διαχείριση του ζευγαριού.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως τα εξώδικα με τα οποία επικοινωνεί πλέον η κατηγορούμενη και ο πρώην σύντροφός της είναι ο μόνος τρόπος ώστε να διευθετηθούν ορισμένα ζητήματα ανάμεσά τους.

Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων της σπιτονοικοκυράς τόνισε πως δεν είναι εξουσιοδοτημένος για να μπορέσει να προχωρήσει σε κινήσεις, ωστόσο αποτελεί συνήγορο υπεράσπισης για την κακουργηματική πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Ακούγοντας νωρίτερα το ρεπορτάζ κάνω την εξής σκέψη, μακάρι αυτά να ήταν τα προβλήματά μας, μία βέσπα και κάποια ευρώ που οφείλονται στην εταιρία ύδρευσης και τη ΔΕΗ», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για την διαχείριση των χρημάτων: «Δεν ξέρω πολλά για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ξέρω όμως ότι η οικονομική κατάσταση δεν ήταν καλή. Μετά τον θάνατο της Ευγενίας Κούτρα δεν εμφανίστηκαν οι κληρονόμοι και δεν υπήρχε άτομο να παραδοθούν τα κλειδιά του σπιτιού.

Η περιουσία της μετά τον θάνατό της έμεινε χωρίς κάποιον να καλύπτει τα έξοδο συντήρησης, όπως και επίσης γνωρίζω ότι δεν υπάρχει για τη δική μου εντολέα μεταβολή της περιουσιακής της κατάστασης».

«Αναζητούμε την ακριβή ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας και τη χορήγηση της κεταμίνης», συμπλήρωσε και επισήμανε πως ετοιμάζεται ο φάκελος για το αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης.

Πώς αγόρασε την μηχανή του ο Μάνος Δασκαλάκης;

Η περιβόητη μηχανή του Μάνου Δασκαλάκη και ο τρόπος αγοράς της, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών εκπομπών, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν την αρχή του νήματος. Η ίδια εκπομπή έφερε νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας.

Η αποκάλυψη γίνεται δια στόματος του ανθρώπου που πούλησε τη μηχανή στον Μάνο ο οποίος περιγράφει τη μεταξύ τους συναλλαγή.

«Η μηχανή ήταν δική μου και ήθελα να την πουλήσω γιατί ήταν παλιά και πολλά κυβικά, ήταν σε καλή κατάσταση, την έβαλα πάρα πολύ φτηνά για να ‘φύγει’, την είχα βάλει αγγελία 2 χιλιάρικα, όχι αυτά που λέει αυτός. Νομίζω ή 3 ή 2,5 είχε πει, δε θυμάμαι τι είχε πει.

Και έρχεται ο άνθρωπος εκεί πέρα μια μέρα τη βλέπει, ‘ναι’ μου λέει, ‘μου κάνει η μηχανή’ κτλ., του λέω ‘καν’ την μια βόλτα να δεις εδώ τι γίνεται’, την έκανε μια βόλτα ο άνθρωπος και μου λέει ‘μου κάνει’. Του λέω ‘ρε φίλε’ του λέω, ‘δε θες καλύτερα να…’, ‘όχι, όχι’ μου λέει, ‘μια χαρά, εντάξει’ μου λέει, ‘μου κάνει’».

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν μπήκε καν στη διαδικασία να παζαρέψει τη μηχανή, τόσο έτοιμος ήταν να προχωρήσει στην αγορά της. Ενώ έδωσε όλο το ποσό επι τόπου σε μετρητά.

«’Να σου δώσω’» μου λέει ‘τα λεφτά, να κάνω’ μου λέει «’τη μεταβίβαση κι έτσι, κι έρχομαι και την παίρνω την άλλη εβδομάδα’. Και λέω ‘πώς θα το κάνεις αυτό’ του λέω, ‘ρε φίλε’ του λέω. ‘Θ’ αφήσεις τη μηχανή’ του λέω ‘και θα έρθεις μετά από μια εβδομάδα;’ ‘Ναι’ μου λέει. ‘Μην αγχώνεσαι’ μου λέει.

‘Λέγαμε’ μου λέει ‘με τη γυναίκα μου το χρώμα ότι δε θα μας άρεσε αλλά τελικά μας αρέσει και το χρώμα’… ‘Οπα’ του λέω. «’Ρε φίλε, τόσο large είναι αυτοί εκεί πέρα στην Πάτρα’ λέω. ‘Κοίτα να δεις… που θα έρθει την άλλη εβδομάδα να πάρει τη μηχανή, ενώ θα την πληρώσει από τώρα’.

Δεν το ‘κανα εγώ αυτό με την καμία. Να πάω να πάρω κάτι και να δώσω τα λεφτά προκαταβολικά έτσι. ‘Έτσι κι αλλιώς’ μου λέει ‘τώρα έχω έρθει μόνος μου. Δεν μπορώ να τη πάρω. Θα με φέρει η γυναίκα μου και θα τη πάρω’».

Η συμφωνία έκλεισε και ο πωλητής ανέθεσε στον Μάνο τα διαδικαστικά.

«Μου έδωσε τα 2 χιλιάρικα, του έκανα μια υπεύθυνη δήλωση ότι τον εξουσιοδοτώ να μεταβιβάσει αντί εμού τη μοτοσυκλέτα κτλ, πήγε στην Πάτρα, έκανε σε κάποιο ΚΕΠ – δεν ξέρω πού την έκανε – μεταβίβαση, γύρισε με τα χαρτιά της μεταβίβασης, είχε δώσει όμως, τα λεφτά εμένα πρώτα, με τη γυναίκα του, μ’ ένα επαγγελματικό δηλαδή, φορτηγάκι, πήρε τη μηχανή και έφυγε ο άνθρωπος.

Αυτό. Και μάλιστα μου φάνηκε… και λέω… λέω στη γυναίκα μου ‘κοίτα να δεις’ λέω ‘οι Πατρινοί είναι και large ρε παιδί μου’ λέω… ‘Δηλαδή… δίνουν τα λεφτά έτσι’ λέω… Όπως την είδα τη γυναίκα του μετά στην τηλεόραση τη θυμήθηκα μέσα στο βαν… ότι ήταν τότε».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην ιδιοκτήτη της μηχανής του Ρούλα και Μάνος έφτασαν στο ραντεβού μαζί, ο Μάνος παρέλαβε τη μηχανή και η Ρούλα έφυγε με το επαγγελματικό βανάκι.

Η ίδια Ρούλα που σύμφωνα με τον Μάνο δεν οδηγεί, παρότι σε φωτογραφίες, η 33χρονη φωτογραφίζεται ενώ κάθεται πίσω απ’ το τιμόνι.

Πάντως, ο Μάνος Δασκαλάκης, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον άνθρωπο τον οποίο μάλιστα, αργότερα ευχαρίστησε με ανάρτησή του για την καλή κατάσταση της μηχανής που απέκτησε. Η υπόθεση ωστόσο, που αποκαλύφθηκε στη συνέχεια και αφορούσε το ζευγάρι, τον σόκαρε.

«Και μετά, αφού πήρε τη μηχανή, τον έκανα φίλο στο Facebook και είδα ότι ο άνθρωπος τραγουδάει, κάνει και λέω ‘κοίτα’ λέω, ‘έχει και το παιδάκι του εκεί, τραγουδάνε με το παιδάκι του… Μπράβο’ λέω. Και καλό παιδί και λέω «’κοίτα να δεις είναι καλό παιδί’ λέω ‘είναι’. Μετά μαθαίνω ότι τα λεφτά αυτά ήταν από έρανο… ‘Ωχ’ λέω… Δηλαδή μετά πέφτω από τα σύννεφα που είδα αυτό το πράγμα. Μου φάνηκε πολύ συμπαθητικό παιδί».

Και όλα αυτά, ενώ οι έρευνες για τις οικονομικές συνδιαλλαγές του ζευγαριού με τη σπιτονοικοκυρά συνεχίζονται.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να την εκπροσωπήσει ο Αλέξης Κούγιας - Η απάντηση του ποινικολόγου

Πάτρα: Ρούλα και Μάνος αντιδρούν στα πρώτα δημοσιεύματα για την ανακοπή της Τζωρτζίνας - «Το είδες...»

Share