Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 24χρονος που έπεσε από τη Ρωμαϊκή αγορά

Η κατάσταση της κοπέλας του, που νοσηλεύεται

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 24χρονος που έπεσε από τη Ρωμαϊκή αγορά

Tις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες που γίνονται γνωστές για τη περιοχή της Θεσσαλονίκης είναι θλιβερές με τους θανάτους και άσχημα περιστατικά έρχονται το ένα μετά το άλλο, με κορυφαίο τον πυροβολισμό 42χρονου. Μέχρι πρότινος μαθεύτηκε πως ένας 26χρονο αγόρι έπεσε από ύψος 4 μέτρων στη Ρωμαϊκή αγορά.

Ο νεαρός είχε μαζί του και την κοπέλα του, η οποία τραυματίστηκε αλλά για την ώρα είναι εκτός κινδύνου. Δυστυχώς όμως έγινε γνωστό πως ο νεαρός αν και πάλεψε για τη ζωή του στη ΜΕΘ, όπου και νοσηλεύτηκε τελικά έχασε τη μάχη και το πρωί της Πέμπτης 19/5 κατέληξε.

Κατέληξε 26χρονος στη Θεσσαλονίκη που έπεσε από ύψος 4 μέτρων

Το χρονικό της υπόθεσης και οι δηλώσεις του νυχτοφύλακα

Η πτώση του νεαρού σημειώθηκε τα ξημερώματα της 2ας Μαΐου καθώς ο 26χρονος καθόταν με τη φίλη του στα κάγκελα της Αρχαίας Αγοράς, στην οδό Ολύμπου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκαν στο κενό. Από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο νεαρός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύτηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Την ώρα που εργαζόμουν είδα μια κοπέλα να πέφτει και στη συνέχεια και το αγόρι. Έπειτα πήγα εκεί, ενώ κάποιος είχε καλέσει ήδη το ΕΚΑΒ. Ο νεαρός είχε χάσει τις αισθήσεις του και άνοιξα την πόρτα όταν ήρθε το ΕΚΑΒ να τον παραλάβει. Εγώ τους είδα πάνω στα κάγκελα να φιλιούνται και στη συνέχεια ό,τι ακολούθησε».