Πάτρα: «Αν τολμούσαμε να κοιτάξουμε κάποιο αγόρι της...» - Απίστευτες μαρτυρίες "καίνε" την Πισπιρίγκου

«Είχαμε μάθει όλοι ότι έπαθε ένα ισχαιμικό επεισόδιο και ήταν ψέματα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Αν τολμούσαμε να κοιτάξουμε κάποιο αγόρι της...» - Απίστευτες μαρτυρίες

Τα κοντινά πρόσωπα ή άτομα που γνωρίζουν το ζευγάρι και την οικογένεια Δασκαλάκη, μέρα με τη μέρα αποκαλύπτουν όλο και περισσότερες πτυχές του χαρακτήρα τους αλλά και περιστατικά που έλαβαν χώρα στο παρελθόν, όπως μια συμμαθήτριά της Ρούλας Πισπιρίγκου το μεσημέρι της Πέμπτης 19/5 σε δηλώσεις της που έκανε στο Πρωινό, και την ανέφερε ως ένα «κορίτσι προβληματικό».

Όσα εκμυστηρεύτηκε η συμμαθήτριά της

«Η Ρούλα ήταν ένα κορίτσι προβληματικό. Δηλαδή, είχε πολλά νεύρα, μίλαγε σε όλες μας απότομα. Αν τολμούσαμε να κοιτάξουμε κάποιο αγόρι που της άρεσε ή που είχε δεσμό, μας μίλαγε πάρα πολύ άσχημα, μας απειλούσε.

Ήταν πολύ επιθετική απέναντί μας. Στις σχέσεις της ήταν επιβλητική. “Μίλα καλά”, πάντα κάτι έβρισκε», είπε αρχικά η συμμαθήτρια της Ρούλας.

Απίστευτες μαρτυρίες 'καίνε' την Πισπιρίγκου

«Μετά το θάνατο της Ίριδας είχαμε μάθει όλοι ότι έπαθε ένα ισχαιμικό επεισόδιο και ανησυχήσαμε όλοι πάρα πολύ. Και τελικά ήταν ψέματα. Μάθαμε αργότερα ότι ήταν ψέματα. Δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο επεισόδιο, απλά το έκανε για να είναι για άλλη μια φορά στο επίκεντρο».

Η Πισπιρίγκου ετοιμάζει δική της ομάδα γιατρών

Η φλέγουσα υπόθεση της Πάτρας αποτελεί θέμα των ημέρων και θα απασχολεί ερευνητές και ην κοινή γνώμη μέχρι να αποδοθεί τελικώς η δικαιοσύνη. Για την ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται προσωρινά στον Κορυδαλλό με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας.

Το παιδί πέθανε εν τέλει από ανακοπή και οι γονείς αντέδρασαν πολύ περίεργα όταν το έμαθαν. Το θέμα όμως τη στιγμής που η μικρή έπαθε ανακοπή και το διάστημα που μεσολάβησε για να ενημερωθούν οι γιατροί απασχολεί. Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 19/5 μέσα από το Super Κατερίνα έγινε γνωστό πως η μητέρα ετοιμάζει ομάδα γιατρών να ερευνήσει το συγκεκριμένο ζήτημα.