Πάτρα: Τα ετεροθαλή αδέρφια της Ρούλας Πισπιρίγκου δέχονται bullying - Φοβούνται να πάνε στο σχολείο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Τα ετεροθαλή αδέρφια της Ρούλας Πισπιρίγκου δέχονται bullying - Φοβούνται να πάνε στο σχολείο

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας, καθώς το ρεπορτάζ του «Live News» ανάδειξε ένα σοβαρό πρόβλημα με την οικογένεια Πισπιρίγκου. Μάλιστα τα δύο ετεροθαλή αδέρφια της 33χρονης κατηγορούμενης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, δέχονται bullying στο σχολείο τους.

Δέχονται bullying τα αδέρφια της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει παντρευτεί δεύτερη φορά και με τη νέα του σύζυγο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ηλικίας 10 και πέντε ετών. Τα δύο ανήλικα παιδιά δέχονται bullying στο σχολείο, ενώ το 10χρονο παιδί βιώνει ένα δράμα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει το επίθετό της, αλλά και το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε άλλο μέρος για να ξεφύγει από την κοινωνική κατακραυγή.

Τι έκανε η Πισπιρίγκου την περίοδο που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της

Το πρωί της Πέμπτης 19/5, νέα εξέλιξη είδε το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να εξεταστεί ξανά ο θάνατος της Τζωρτζίνας από νέα ομάδα γιατρών, την ώρα που το Πρωινό φέρει μία μαρτυρία από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού, που περιγράφει τη σχέση τους αλλά και το τι έκανε η Ρούλα το διάστημα που ήταν εξαφανισμένη από το σπίτι της.

«Οι εντάσεις είχαν αρχίσει πολύ πριν τη Μαλένα. Είχε καταλάβει η Πισπιρίγκαινα κάποια εξωσυζυγική σχέση του Μάνου κι από εκεί κι έπειτα έγινε ότι έγινε. Είχε κλειστεί σε ένα ξενοδοχείο στο οποίο δούλευε πιο παλιά, για πολύ καιρό και είχε απομονωθεί εκεί και δεν ήξερε κανείς τίποτα, ούτε η οικογένειά της, ούτε ο άντρας της και την έψαχναν όλοι πανικόβλητοι. Εμμέσως πλην σαφώς ναι, απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Έστελνε μηνύματα δακρύβρεχτα ότι “προσέξτε το παιδί μου γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω”. Μόνο και μόνο να τραβά την προσοχή του Μάνου, επειδή έβλεπε ότι είχε χαθεί το χαρτί αυτό. Τη Τζωρτζίνα την είχε αφήσει στη μητέρα της και την αδελφή της. Η Τζωρτζίνα δεν έβλεπε τον μπαμπά της εκείνο το διάστημα γιατί είχαν συμβεί πολλά, γιατί και η σχέση με την οικογένεια της Ρούλας δεν ήταν καλή. Ο Μάνος απέφευγε να τους δει, υπήρχαν τεταμένες σχέσεις.

Η οικογένεια ήταν τότε στα κάγκελα. Είχαν προβλήματα, έψαχναν να βρουν τη Ρούλα. Τους είχε παρατήσει ένα παιδί για μέρες. Ο Μάνος ζει τη φυλακή του; Ναι, να τη ζήσει τη φυλακή του. Που μπορεί να περιφέρεται αυτός; Που μπορεί; Στην πόλη του; Αδύνατον! Κάπου αλλού δεν γίνεται και για οικονομικούς λόγους. Είναι λίγο όλο αυτό που τον βαραίνει; Η ντροπή είναι πολύ λίγη γι’ αυτόν. Κατακραυγή έχει, σίγουρα».