Πάτρα: Τα 4 αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια - Τι απαντάει ο δικηγόρος της

Όλο το ρεπορτάζ στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Τα 4 αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια - Τι απαντάει ο δικηγόρος της

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας δεν σταματούν να συναρπάζουν. Το πρωί της Παρασκευής 20/5 η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου την επισκέφτηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ο Μάνος κρατά σταθερά μια απόσταση από τα media.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθεσε 4 αιτήματα στην εισαγγελία

Από την άλλη η Ρούλα είναι έτοιμη να πολεμήσει με κάθε μέσο για να αποδείξει την αθωότητά της, κάτι που πραγματικά αρχίζει και απομακρύνεται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» η Πισπιρίγκου έχει καταθέσει 4 αιτήματα στις Αρχές που πιστεύει, πως θα λειτουργήσουν υπέρ της.

  1. Επιθυμεί να παραδοθούν τα δύο καρδιογραφήματα κατά της τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας
  2. Επιθυμεί να δοθεί απάντηση για την ακριβή ποσότητα της κεταμίνης
  3. Ζητά να γίνει επανέλεγχος των τοξικολογικών εξετάσεων σε κάποιο τρίτο εργαστήριο, εκτός Ελλάδας
  4. Καλεί μια συγκεκριμένα νοσηλεύτρια να καταθέσει σαν μάρτυρας υπεράσπισης

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα συγκεκριμένα αιτήματα απορρίφθηκαν από τον ανακριτή. Ενώ ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος τονίζει ότι μόνο η αίτηση αυτή λέει πολλά.

Διατηρούσε σχέση με παντρεμένο - Αποκάλυψη "καταπέλτης" για την Πιρπιρίγκου

Μετά την φωτογραφία που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου, σχετικά με την κεταμίνη, το Πρωινό την Παρασκευή 20/5 έφερε το φως της δημοσιότητας, μαρτυρίες από το κοντινό περιβάλλον του «Γιάννη» του φερόμενου ως εραστή της, αποκαλύπτουν πως ήταν ακόμη παντρεμένος όσο είχαν σχέσεις μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα οι μαρτυρίες αποκαλύπτουν πως ο δεσμός μεταξύ Ρούλας Πισπιρίγκου και «Γιάννη» για τον ίδιο ήταν ασήμαντος και όχι σοβαρός καθώς έτσι και αλλιώς ήταν ελάχιστες οι φορές που είχαν συνευρεθεί μεταξύ τους. Επίσης ο φερόμενος ως εραστής δεν μπορούσε να φανταστεί πως όλο αυτό θα είχε τέτοια εξέλιξη, δηλαδή η Ρούλα να κατηγορείται για τους θανάτους των παιδιών της, και η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή.