Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη σπάει τη σιωπή του - «Η Ρούλα με πήρε τηλέφωνο από τη φυλακή...»

Όλη η συνέντευξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη σπάει τη σιωπή του - «Η Ρούλα με πήρε τηλέφωνο από τη φυλακή...»

Και μπορεί σήμερα 20/5 τα βλέμματα να έχουν στραφεί προς την Ρούλα Πισπιρίγκου, και την άφιξη της οικογένειάς της στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, Γιώργος, αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του και να μιλήσει για την πρώην νύφη του αλλά και για τα αδικοχαμένα εγγόνια του, στο «T-live» και τη Μαρία Κολοβού.

Ο πατέρας του Μάνου σπάει τη σιωπή του

«Εγώ τη στήριζα αυτήν τη γυναίκα. Όπως δρούσε, ο τρόπος που τα έκανε… Δεν το περιμέναμε. Έχουμε σοκαριστεί. Θέλουμε δικαίωση για τα παιδιά μας. Δεν με έχουν καλέσει για κατάθεση. Εμείς την αλήθεια θέλουμε. Είναι ιεροσυλία αυτό που γίνεται τώρα.

Βρήκαν το αίμα στο Καραμανδάνειο. Θέλουν να κάνουν δεύτερη εκταφή. Είναι πολύ αργή η διαδικασία. Θέλουμε να ηρεμήσουμε. Από τη στιγμή που βρέθηκε η ουσία που πήρε το παιδί, δεν πρέπει να τελειώνουμε επιτέλους;» ανέφερε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

«Ο Μάνος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ακόμη δεν μπορεί να το πιστέψει. Δεν έχει δουλειά. Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει», ανέφερε για τον γιο του.

«Με πήρε από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής η Ρούλα. “Βρείτε ιατροδικαστές για να βρείτε τι έχει συμβεί”, μου είπε. Επέμενε ότι δεν είχε σχέση. Της είπα: “Πώς βρέθηκε η κεταμίνη; Τώρα, ό,τι και να μου πεις δεν σε πιστεύω”. Δεν το ξανασήκωσα».

Στη συνέχεια ο πατέρας του Μάνου εξομολογείται ότι η Ρούλα τον παρακαλά για να μεσολαβήσσει, ώστε να τα ξαναβρεί με τον 30χρονο. «”Είναι μεγάλος άντρας, δεν μπορώ να σου τον φέρω, πάρε το απόφαση”, της είπα. “Τι να κάνω;”, μου λέει. “Γιατί να χωρίσουμε;”. “Μάθε να ζεις χωρίς το Μάνο”, της είπα» δήλωσε ο πατέρας του 30χρονου στον Alpha.

Άνδρες με μαύρες σακούλες βγήκαν από το σπίτι της Πισπιρίγκου και του Δασκαλάκη

Μια νέα είδηση έγινε γνωστή για την υπόθεση της Πάτρας, η οποία έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο του κοινού όσο και των ανθρώπων, που ασχολούνται με την έρευνα και προσπαθούν να φτάσου την υπόθεση στο τέλος της και να βγει στο φως ο πραγματικός ένοχος για τον θάνατο των τριών παιδιών.

Μέσα από το Πρωινό του Αντ1 μαθεύτηκε την Παρασκευή 20/5 πως το βράδυ της Πέμπτης 19/5 άνδρες πήγαν στο σπίτι του Μάνου και της Ρούλας, σε αυτό όπου υπάρχει υπέρογκο χρέος στη ΔΕΗ. Το ρεπορτάζ της εκπομπής αποκαλύπτει πως ήταν συγγενείς του πατέρα και πως με μαύρες σακούλες μπήκαν γρήγορα στο σπίτι και πήραν προσωπικά του αντικείμενα.