Ναύπλιο: Πατέρας πυροβόλησε τον γιο του

Η κατάσταση της υγείας του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ναύπλιο: Πατέρας πυροβόλησε τον γιο του

Την Τρίτη 24/5 έγινε γνωστή μια δυσάρεστη είδηση, λίγες ημέρες μετά την επίθεση μεθυσμένου άντρα στη γυναίκα του και αυτή τη φορά αφορά στην περιοχή του Ναυπλίου, σε μια συμπλοκή ανάμεσα σε δύο άντρες, συγκεκριμένα πατέρα και γιο. Πιο αναλυτικά, ένας 63χρονος πατέρας τραυμάτισε στο πόδι τον 40χρονο γιο του στον Άγιο Ανδριανό.

Αναστάτωση επικράτησε γύρω στις 12 το μεσημέρι, όταν πυροβόλησε πυροβόλησε τον ίδιο του τον γιο μέσα στην οικογενειακή επιχείρηση, που εργάζονται.

Πατέρας πυροβόλησε τον γιο του στο Ναύπλιο

Συγκεκριμένα, στον κόμβο του Αγίου Ανδριανού, πατέρας και γιος διαπληκτίστηκαν έντονα και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με τον πατέρα να πυροβολεί τον 40χρονο γιο του και να τον τραυματίζει - ευτυχώς ελαφρά - στο πόδι.

Ναύπλιο
EΞΩΤΕΡΙΚΗ  ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, που συνέλαβαν τον πατέρα, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ιδιωτικό όχημα, παρόλο που είχε κληθεί και είχε φτάσει και το ΕΚΑΒ.

Την προανακριτική έρευνα για τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου, που παρολίγον να μετατρέψει έναν πατέρα σε παιδοκτόνο, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.