Πάτρα: «Η Ρούλα μας είχε πει ότι είχε τελειώσει νοσηλευτική» - Αποκαλυπτικός ο πατέρας του Μάνου

«Γνώριζε τα πάντα για τα φάρμακα που χορηγούσαν στην Τζωρτζίνα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Η Ρούλα μας είχε πει ότι είχε τελειώσει νοσηλευτική» - Αποκαλυπτικός ο πατέρας του Μάνου

"Κόλαφος" είναι στις τελευταίες του δηλώσεις ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη για την Ρούλα Πισπιρίγκου, ο οποίος μίλησε το βράδυ της Τρίτης 24/5 στον Alpha και αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που είχε στην 33χρονη σχετικά με τα φάρμακα που έπαιρνε η Τζωρτζίνα.

Ο ίδιος λοιπόν υποστήριξε πως πως της είχαν τυφλή εμπιστοσύνη στα ιατρικά θέματα αφού έλεγε ότι είχε σπουδάσει νοσηλευτική.

«Η Ρούλα γνώριζε τα πάντα για τα φάρμακα που χορηγούσαν στην Τζωρτζίνα. Και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας περιμέναμε την Ρούλα να μας εξηγήσει τι συνέβη. Της είχαμε εμπιστοσύνη. Είχε γνώσεις. Μας είχε πει ότι είχε τελειώσει νοσηλευτική. Της είχαμε τυφλή εμπιστοσύνη. Ήταν λάθος μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Οι αποκαλύψεις του πατέρα του Μάνου Δασκαλάκη για την Ρούλα

«Μάνο αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ» φώναζαν οι κρατούμενες στην Πισπιρίγκου - Ποια ήταν η αντίδρασή της;

Στην εκπομπή του ANT1, το Πρωινό, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μία νέα μαρτυρία για την υπόθεση της Πάτρας και συγκεκριμένα για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία τους τελευταίους μήνες βρίσκεται ως κρατούμενη στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού. Μία πρώην συγκρατούμενη της, λοιπόν, μίλησε με την δημοσιογραφική ομάδα και αποκάλυψε την συμπεριφορά της 33χρονης, αλλά και την αντιμετώπιση των υπόλοιπων γυναικών εκεί.

Όσο αναμένονται οι νέες 6 διώξεις, η ίδια εξήγησε πως πάντα η κατηγορούμενη ήταν αδιάφορη και δεν αντιδρούσε στα σχόλια που της έκαναν οι άλλες κρατούμενες για την ενοχλήσουν, ωστόσο με τους φύλακες και το προσωπικό ήταν πολύ ευχάριστη και ευγενική, προσπαθώντας να αποκτήσει ορισμένη προστασία ή μεροληπτική συμπεριφορά προς το πρόσωπό της.

Όλες γνώριζαν την εμμονή της με τον Μάνο Δασκαλάκη και της φώναζαν συνεχώς για να αντιδράσει «Μάνο αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ», τόνισε στην αρχή.

Και συμπλήρωσε: «Τις φορές που την είδα φαινόταν ψύχραιμη και ανέκφραστη, σαν να μην αντιλαμβανόταν για τι κατηγορείται και τη σοβαρότητα της κατάστασης. Είναι απαξιωτική με τις υπόλοιπες κρατούμενες, αλλά υπερβολικά ευγενική με τους υπαλλήλους, επειδή θέλει να έχει την εύνοιά τους»!

«Οι κρατούμενες την αντιμετωπίζουν με θυμό και οργή, καθώς εκτός από το ότι η πλειοψηφία είναι μητέρες, βάσει μητρικού ενστίκτου δημιουργεί απέχθεια για ό,τι έχει κάνει. Ο μόνος τρόπος για να εκφράσουν το θυμό τους οι γυναίκες είναι με το να της φωνάξουν υβριστικά σχόλια από το προαύλιο, το οποίο βλέπει στο δικό της κελί.

Ωστόσο εκείνη όσα σχόλια και να ακούει για τα παιδιά της δεν αντιδράει και η μόνη φορά που είχε έντονη αντίδραση χτυπώντας τα παντζούρια του θαλάμου είναι όταν άκουσε μια κρατούμενη να της φωνάζει κάτι που αφορούσε τον Μάνο», κατέληξε στη συνέχεια.