«Μου είπε...» - Ο άγνωστος διάλογος της Ρούλας και κρατούμενης στις φυλακές Κορυδαλλού

Αποκάλυψε την συνομιλία τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου είπε...» - Ο άγνωστος διάλογος της Ρούλας και κρατούμενης στις φυλακές Κορυδαλλού

Προφυλακισμένη εδώ και αρκετό καιρό στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται μακριά από τις υπόλοιπες κρατούμενες, οι οποίες μάλιστα της φωνάζουν και κάτι συγκεκριμένο που αποκαλύφθηκε σήμερα 25/5.

Μια κρατούμενη ωστόσο που μίλησε μαζί της, περιέγραψε το απόγευμα της Τρίτης 25/5 στην εκπομπή «Live News» για αυτά που είπαν αλλά και για ορισμένες άγνωστες πτυχές από την κράτηση της 33χρονης.

«Επειδή έκανα δήλωσα εγώ έναρξη απεργίας πείνας από τον Κορυδαλλό με βάλανε σε κελί απομόνωσης, το οποίο ήταν δίπλα στο κελί της Πισπιρίγκου, η οποία έμαθε για την απεργία πείνας μου και μου μίλησε. Μου είπε: «να προσπαθήσεις να μην πάθεις κακό στην υγεία σου και στη ζωή σου, επειδή σε χρειάζεται η κόρη σου. Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να σώσω τα παιδιά μου».

«Αυτή είπε ότι «κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου αν ζούσαν τα παιδιά μου. Θα έκανα το παν, θα αυτοθυσιαζόμουν». Εγώ της είπα: μακάρι να είναι αληθινά αυτά που ακούω από σένα, γιατί θα ήθελα να μην έχεις εσύ σχέση με όσα σε κατηγορούν”».

Ο άγνωστος διάλογος της Ρούλας Πισπιρίγκου & κρατούμενης στις φυλακές Κορυδαλλού

«Με έμπλεξαν με την υπόθεση της Πάτρας και βρίζουν ακόμα και το παιδί μου»

Τον απόλυτο χαμό έφεραν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Πάτρας. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ποινικολόγος είχε δηλώσει πως ένας διοικητικός νοσοκομείου του ζήτησε να αναλάβει την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς», Θεόδωρος Γιάνναρος έχει δεχθεί έναν καταιγισμό από υβριστικά σχόλια, καθώς ορισμένα site δίνουν το πρόσωπό του στις δηλώσεις του ποινικολόγου.

Για να σταματήσει όλος αυτός ο πανζουρλισμός, ο Θεόδωρος Γιάνναρος μίλησε το πρωί της Τρίτης 24/5 στην «Super Κατερίνα», ώστε να «ξεπλύνει» το όνομά του.

Ο ίδιος ήρθε σε επικοινωνία με τον ποινικολόγο, οποίος του έστειλε σε μήνυμα ότι «θα βγω να το διαψεύσω και θα τους ξεφτιλίσω».

Στη συνέχεια, ο κ. Γιάνναρος αναφέρθηκε στο πολύκροτο θρίλερ της Πάτρας λέγοντας πως «δεν υπάρχει κάτι που να έγινε σωστά στην υπόθεση αυτή».