Η Ρούλα Πισπιρίγκου έγινε τραγούδι της ραπ μουσικής

Σοκάρουν οι στίχοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ρούλα Πισπιρίγκου έγινε τραγούδι της ραπ μουσικής

Όσο η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στην επικαιρότητα για την υπόθεση της Πάτρας, καθώς είναι η νούμερο ένα ύποπτη, ένας νεαρός ράπερ εμπνεύστηκε από την τραγικότητα της κατάστασης και έγραψε ένα τραγούδι με τίτλο "Μία ρίμα για το κρίμα". Το τραγούδι παρουσιάστηκε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, και αναλύθηκαν εκτενώς οι στίχοι που επέλεξε να χρησιμοποιήσει ο καλλιτέχνης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έγινε έμπνευση για ραπ τραγούδι

Η 33χρονης μητέρα παρομοιάζεται με τέρας, ενώ γενικότερα οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούνται σε όλη τη διάρκεια του "κομματιού" είναι ιδιαίτερα σκληροί. Η ιστορία ξεκινά από την δημοσιοποίηση του θανάτου των κοριτσιών και στην πορεία περιγράφεται η στάση και η συμπεριφορά της κατηγορούμενης και το υπόλοιπο τραγούδι μπορεί να το βρει κανείς στην πλατφόρμα του Youtube.

Φυλακισμένη με παροχές - Οι ανέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στον Κορυδαλλό

Η εκπομπή στη συνέχεια, προσπάθησε να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση της Πάτρας και το τι συμβαίνει στην Ρούλα Πιπσιρίγκου, μέσα στην φυλακή. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η 33χρονη θα προσπαθήσει να καταθέσει εκ νέου αίτηση αποφυλάκισης.

Μάλιστα μία συγγενής συγκρατούμενης της Πισπιρίγκου αποκάλυψε τι συμβαίνει μέσα στον Κορυδαλλό. «Είναι μόνη της στην απομόνωση, αλλά μπορεί και βγαίνει, παίρνει τηλέφωνα, κάνει όλες τις δραστηριότητες που κάνουν μέσα στις φυλακές. Στον χώρο που βρίσκεται είναι στην απομόνωση. Ακόμα δεν έχει βγει και δεν έχει μοιραστεί τίποτα με τις υπόλοιπες.

Αν μπει σε ομάδα η Ρούλα θα γίνει αρχηγός, έχει ηγετική φυσιογνωμία, ο τρόπος που μιλάει, που συμπεριφέρεται, που παρακολουθεί, παρατηρεί. Είναι κοινωνική αλλά όχι παρεμβατική στις άλλες. Όταν την πλησιάζει κάποια και της πει ένα γεια αλλά με ένα πιο κλειστό ύφος αλλά φαίνεται ότι μπορεί να αναπτύξει σχέσεις.

Η Ρούλα ξέρει ήδη από τον τρόπο που της συμπεριφέρονται οι σωφρονιστικοί μετά θα έχει δυσκολίες γιατί τώρα είναι στα πούπουλα, οι άλλες όμως αυτό δεν το ξεχνάνε», ανέφερε η συγγενής της συγκρατούμενης.

Ωστόσο το ρεπορτάζ της εκπομπής δεν σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέραν από το καρτοτηλέφωνο και την τηλεόραση που έχει στη διάθεσή της η Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει κομμώτρια και μανικιουρίστα που την επισκέπτονται καθότι βρίσκεται σε απομόνωση. Έχει βιβλία μαζί της, ρομαντικές νουβέλες και αστυνομικά μυθιστορήματα.