«Μπορεί να έχω μήνες να ακούσω τη λέξη μπαμπάς...» - Η δημόσια εκδήλωση αγάπης του Μάνου Δασκαλάκη στην Τζωρτζίνα

Όλη η ανάρτηση του 30χρονου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μπορεί να έχω μήνες να ακούσω τη λέξη μπαμπάς...» - Η δημόσια εκδήλωση αγάπης του Μάνου Δασκαλάκη στην Τζωρτζίνα

Συνεχίζονται οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας, ο Μάνος Δασκαλάκης προσπαθεί να κρυφτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου κάνει τα beaute της στις φυλακές Κορυδαλλού. Μάλιστα το πρωί της Τετάρτης 25/5, η εκπομπή «Πρωινό» έβγαλε στην φόρα αναρτήσεις του 30χρονου για την Τζωρτζίνα λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει.

Η δημόσια εκδήλωση αγάπης του Μάνου Δασκαλάκη της Τζωρτζίνας

Τότε ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε να αφιερώσει στην κόρη του για τα γενέθλιά της το «Υπάρχω για εσένα» με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, ενώ την ίδια στιγμή οι άλλες δύο του κόρες είχαν ήδη πεθάνει.

Μάλιστα ο Μάνος Δασκαλάκης γράφει πως είναι ο πιο περήφανος πατέρας του κόσμου και πως η δύναμη της Τζωρτζίνας ξεπερνάει κάθε όριο καθημερινά.

«Μπορεί να έχω μήνες να ακούσω τη λέξη μπαμπάς από εσένα αλλά τα μάτια σου μπορούν και μιλούν πολλά περισσότερα. Είσαι ότι καλύτερο έχω στον κόσμο», έγραφε ο Μάνος Δασκαλάκης.

"Κόλαφος" ο πατέρας του Δασκαλάκη για την Ρούλα

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας 23/5 ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη στον ALPHA, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός ως προς την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παραμένει φυλακισμένη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, της οποίας βγήκαν νωρίτερα νέες φωτογραφίες από την νοσηλεία της.

«Εάν ο γιος μου ήταν αμελής και έκανε λάθη με την οικογένειά του, να το δεχτώ. Έγινε πατέρας πολύ νέος. Όλοι αυτοί που εμπλέκονται έκαναν σωστά τη δουλειά τους; Εάν την έκαναν δεν θα είχαμε καταλήξει στον θάνατο τριών παιδιών. Θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί και να διασταυρώνουν με διπλές και τριπλές εξετάσεις τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Τόσο καιρό ακούμε τις συνομιλίες της Ρούλας και του Μάνου, τους τσακωμούς τους. Είναι ασέβεια. Τρία παιδιά περιμένουν τη δικαίωση.

Η Τζωρτζίνα για αρκετό καιρό είχε εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης και έκανε φυσιοθεραπείες. Πολλές φορές ζητούσε από τους γιατρούς να βιντεοσκοπούν τις ασκήσεις (η Ρούλα) που έκανε, μάλιστα, τους έδινε οδηγίες από το τηλέφωνο. Μου είχε στείλει αυτά τα βίντεο και σε μένα. Τραβούσε συνεχώς βίντεο την Τζωρτζίνα. Μου φάνηκε περίεργο γιατί κάνει κάτι τέτοιο όμως σκέφτηκα μητέρα είναι νοιάζεται για το παιδί της. Όμως τώρα που το σκέφτομαι ξανά, γνωρίζοντας την εμμονή της για τον Μάνο, κατάλαβα ότι έγραφε βίντεο για να του τα στέλνει. Για να τον έχει συνέχεια δίπλα τους».