Πειραιάς: Ποινή φυλάκισης για την μητέρα της 5χρονης

Πόσα χρόνια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πειραιάς: Ποινή φυλάκισης για την μητέρα της 5χρονης

Παρά τα χαρμόσυνα νέα για την αρπαγή του 6χρονου από την Κηφισιά, η υπόθεση για το 5χρονο κοριτσάκι που έχασε τις αισθήσεις του και βρέθηκε μέσα στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά είναι σε εξέλιξη και οι πρώτες πληροφορίες αποκαλύπτουν το μέλλον της μητέρας του παιδιού, η οποία βρισκόταν μαζί της εκείνη τη στιγμή.

Ποια είναι η απόφαση των Αρχών για την μητέρα του 5χρονου κοριτσιού από τον Πειραιά

Ποινή ενός έτους φυλάκισης με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στη μητέρα του κοριτσιού. Η 37χρονη βρισκόταν ενώπιον του εισαγγελέα από τις 1.45 έως τις 16.55, και θα εκτίσει ποινή ενός μήνα στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού.

Πειραιάς

Κεντρική και εσωτερική φωτογραφία: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI

Οι πρώτες δηλώσεις του καπετάνιου που εντόπισε το παιδί

Άλλο ένα παιδί έχασε άδικα τη ζωή του πριν από λίγη ώρα, όμως, στο σάιτ iefimerida.gr μίλησε ο καπετάνιος του πλοίου «Άγιος Νεκτάριος», ο οποίος παρατήρησε στην θάλασσα το 5χρονο κορίτσι που έχασε τις αισθήσεις του στο λιμάνι του Πειραιά και ανέτρεψε την κατάσταση από μία παρόμοια κατάληξη. Ο ίδιος στάθηκε η αιτία που σώθηκε η ζωή της, καθώς ειδοποίησε άμεσα το λιμενικό που έσπευσε άμεσα να ανασύρει την κοπέλα.

Οι δηλώσεις του κ. Λαζαρίδη προκαλούν ανατριχίλα, διότι περιγράφει ακριβώς το σκηνικό και τα συναισθήματά του, αφού εντόπισε με το βλέμμα του το παιδί, ενώ φοβήθηκε πως αν είχε αργήσει λίγο ακόμα, το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν εντελώς διαφορετικό.

«Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης (25/5), στη θέση του Αργοσαρωνικού, όταν ξαφνικά σε απόσταση 50-60 μέτρων από το βαπόρι μου είδα ένα παιδάκι να βουλιάζει στη θάλασσα», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια, κατέληξε: «Έβλεπα τα χέρια του. Το παιδί βούλιαζε. Δεν υπήρχε κόσμος τριγύρω, ήμουν έτοιμος να βουτήξω. Τελικά στιγμές αργότερα στο σημείο έσπευσε το Λιμεναρχείο και προχώρησε στη διάσωση του παιδιού. Εάν δεν το είχα δει έγκαιρα, τώρα το παιδί θα είχε πνιγεί».