Πάτρα: «Κοίτα τη μαμά...» - Στη φόρα βίντεο ντοκουμέντο της Τζωρτζίνας μέσα από τη ΜΕΘ

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Κοίτα τη μαμά...» - Στη φόρα βίντεο ντοκουμέντο της Τζωρτζίνας μέσα από τη ΜΕΘ

Μετά την νέα αποκάλυψη του Πέτρου Κουσουλού για την υπόθεση της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα για τις έρευνες για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, δε σταματούν νέες ειδήσεις να έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης 26/5 η εκπομπή «T-live» παρουσίασε ένα ακόμη ηχητικό ντοκουμέντο από ένα επεισόδιο της Τζωρτζίνας το οποίο βιντεοσκόπησε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ρούλα κατέγραφε τα επεισόδια της μικρής

Στο ηχητικό ντοκουμέντο η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει: «Τζωρτζίνα κοίτα τη μαμά… μπράβο!». Στη συνέχεια φαίνεται αναστατωμένη αφού της λένε ότι ο γιατρός έχει κάποια ενημέρωση. Ακούγεται αναστατωμένη και εκείνες προσπαθούν να την καθησυχάσουν. Εκείνη επιμένει να φωνάξουν τον γιατρό, παρά το γεγονός ότι της λένε ότι βρίσκεται σε κάποια ενημέρωση και θα έρθει μετά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι θεράποντες γιατροί είχαν ζητήσει από τη Ρούλα Πισπιρίγκου να καταγράφει τα επεισόδια της Τζωρτζίνας. Η μητέρα ανέφερε ότι η μικρή είχε κρίσεις οι οποίες όμως δεν εμφανίζονταν ότι το κορίτσι νοσηλευόταν στη ΜΕΘ υπό την αυστηρή επιτήρηση των γιατρών.

Έρχονται πέντε πορίσματα για τους θανάτους των τριών κοριτσιών

Το θρίλερ με την υπόθεση της Πάτρας φαίνεται να μην έχει τέλος καθώς το βράδυ της Πέμπτης (26/5) ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε νέες αποκαλύψεις μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA καθώς η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία με τα πορίσματα που αναμένονται και ενδέχεται να φέρουν νέες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, τα πορίσματα που αναμένονται είναι έξι και αφορούν το εργαστήριο της Θεσσαλονίκης που έχει αναλάβει την εξέταση δειγμάτων των τριών κοριτσιών.