Εικόνες τρόμου σε παιδική χαρά των Εξαρχείων - Τραυματίστηκε 5χρονος

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εικόνες τρόμου σε παιδική χαρά των Εξαρχείων - Τραυματίστηκε 5χρονος

Τρομακτικές εικόνες αντίκρισαν το μεσημέρι της Παρασκευής 27/5, οι γονείς και τα παιδιά που παρεβρίσκονταν σε παιδική στην πλατεία Εξαρχείων μετά την λήξη των μαθημάτων στο 14ο δημοτικό σχολείο Αθηνών. Άλλο ένα ατύχημα παραλίγο να κοστίσει τη ζωή ενός 5χρονου παιδιού, λίγο διάστημα μετά το περιστατικό στην Ναυπακτία.

Τι συνέβη στην παιδική χαρά των Εξαρχείων

Το 5χρονο αγοράκι βρισκόταν κοντά στην εσωτερική καγκελόπορτα της παιδικής χαράς και σε ανύποπτο χρόνο η βαριά σιδερένια πόρτα κόπηκε από τον μεντεσέ και έπεσε πάνω του. Αμέσως, η μητέρα του 5χρονου και οι άλλοι γονείς έτρεξαν να σηκώσουν την σιδερένια πόρτα και να τον απεγκλωβισουν καλώντας ταυτόχρονα ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Ατύχημα σε παιδική χαρά

Ατύχημα σε παιδική χαρά των Εξαρχείων

Τραυματισμός 5χρονου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το protothema.gr, το παιδάκι φέρει τραύματα στο χέρι και τον αυχένα, ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν αυτά είναι σοβαρά. Οι γονείς αναστατωμένοι διαμαρτυρονται για την εγκατάλειψη της παιδικής χαράς και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για μελλοντικά ατυχήματα στους χώρους της συγκεκριμένης παιδικής χαράς.

Κεντρική φωτογραφία: EUROKINISSI