Πάτρα: «Η μητέρα ήταν...» - Ο υπεύθυνος διατροφής της Τζωρτζίνας αποκαλύπτει για την συμπεριφορά της Ρούλας

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Η μητέρα ήταν...» - Ο υπεύθυνος διατροφής της Τζωρτζίνας αποκαλύπτει για την συμπεριφορά της Ρούλας

Όσο η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού πραγματοποιώντας συνεχώς νέα αιτήματα, ένα νέο πρόσωπο ήρθε για να ρίξει φως στην υπόθεση. Ο υπεύθυνος για την διατροφή της 9χρονης Τζωρτζίνας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής T-Live, το απόγευμα της Παρασκευής 27/5 και εξήγησε ποια ήταν η συμπεριφορά της κατηγορούμενης απέναντι στο παιδί της.

Ο ίδιος ανέφερε πως την πρώτη κόρη της 33χρονης και του Μάνου Δασκαλάκη την είχε δει μόνο μία φορά, κατά την οποία έδειξε στην μητέρα της πως να της χορηγεί το συμπλήρωμα διατροφής. Τόνισε πως φαινόταν ως μία γυναίκα που ενδιαφέρεται να μάθει πράγματα για το καλό των παιδιών της, ενώ ήταν πολύ τρυφερή και με το άτυχο κορίτσι.

Οι δηλώσεις του υπεύθυνου διατροφής της Τζωρτζίνας για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Εγώ να γνωρίζετε γενικότερα την Τζωρτζίνα έτυχε να τη δω μία φορά. Μία φορά που έδειξα στη μητέρα της πώς χορηγείται το συμπλήρωμα διατροφής. Της έδειξα τον τρόπο χορήγησης, δηλαδή πώς θα δώσουμε το συμπλήρωμα διατροφής και πότε θα κάνει τα γεύματά της.

Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος και ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο διατροφής. Είχε ήδη τη γαστροστομία η Τζωρτζίνα. Για τη μητέρα δεν ήταν εντελώς καινούριο αυτό που της έδειχνα. Έδειχνε να καταλαβαίνει αυτά που της λέω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Την Τζωρτζίνα την είχα δει μόνο την πρώτη φορά που χρειάστηκε να δείξω διατροφή. Μου φάνηκε ένα παιδί όπως όλα τα παιδάκια που έχουν θέμα τετραπληγίας και δε μπορούν να έχουν καλή επικοινωνία με το περιβάλλον.

Γνωρίζω πως αντιλαμβανόταν κάποια ερεθίσματα από το περιβάλλον της. Ίσως εκείνη τη στιγμή όταν της μίλησα, να με κοίταξε. Κατάλαβε ότι της απευθύνομαι. Η μητέρα ήταν τρυφερή μαζί της, έδειχνε να ενδιαφέρεται. Μου έκανε ερωτήσεις για τη γαστροστομία.

Από ό,τι θυμάμαι, με ρώτησε τον τρόπο που χορηγείται η διατροφή της Τζωρτζίνας, αν μπορεί να δοθεί με σύρριγα ή με σύστημα χορήγησης, που είναι ένας ορός, ένα σωληνάκι. Και με ρώτησε επίσης, κάθε πότε θα δίνουμε γεύματα με τη σύριγγα. Το διαιτολόγιο το ημερήσιο. Ήξερε τον τρόπο που χορηγείται»

Στο φως για πρώτη φορά από το σπίτι του ζευγαριού & της σπιτονοικοκυράς

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας μιας και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται για τα καλά και ξανά μέσα από την εκπομπή T-Live ήρθε στο φως για πρώτη φορά το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη.

Η εκπομπή μεταξύ άλλων έδειξε πλάνα από την οικία του ζευγαριού, αλλά και από την οικία της σπιτονοικοκυράς τους, Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου, μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι συγγενείς της. Δείτε επίσης εδώ το ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο από επεισόδιο της Τζωρτζίνας