Εξαφάνιση 6χρονου: Βίντεο ντοκουμέντο από τις στιγμές του Ράιαν με τον πατέρα του μετά την απαγωγή

Θέλει να δείξει ότι όλα είναι καλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξαφάνιση 6χρονου: Βίντεο ντοκουμέντο από τις στιγμές του Ράιαν με τον πατέρα του μετά την απαγωγή

Λίγο μετά το "ξέσπασμα" της μητέρας του 6χρονου αγοριού που απήχθη από τον πατέρα του από το σπίτι του στην Κηφισιά, ο δράστης ανέβασε ένα βίντεο όπου βρίσκεται μαζί με τον γιο του και παίζουν μαζί. Το βίντεο, μάλιστα, ήρθε στο φως της δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής 17/5, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Νέο βίντεο από τον πατέρα που απήγαγε τον 6χρονο γιο του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο ίδιος ανέφερε πως το βίντεο τραβήχτηκε σήμερα και δημοσιοποιήθηκε με σκοπό να διώξει οποιεσδήποτε αμφιβολίες υπάρχουν για την υγεία και την κατάσταση του παιδιού. Όπως φαίνεται, παίζουν μαζί και ο μικρός Ράιαν τρέχει έπειτα προς την βεράντα του σπιτιού, ενώ δεν δείχνει καθόλου τρομοκρατημένος.

Καρέ καρέ το βίντεο από την αρπαγή του μικρού Ράινερ

Συνεχίζεται το οικογενειακό θρίλερ το οποίο έγινε γνωστό μετά την αρπαγή του 6χρονου Πέντερσεν Ράινερ Τζέισον από την Κηφισιά το βράδυ της Τρίτης 24/5. Όπως έγινε γνωστό το παιδί βρίσκεται στην Νορβηγία καθώς το πήρε ο πατέρας του και τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των εξελίξεων αλλά και ένα ανθρώπινο δράμα.

Για πρώτη φορά, στην κάμερα της εκπομπής T-Live, το απόγευμα της Παρασκευής 27/5, παρουσιάστηκε καρέ καρέ το βίντεο από την ημέρα της εξαφάνισής του μικρού αγοριού, από τη στιγμή που ο πατέρας του βρισκόταν κάτω από το σπίτι με το αμάξι του, μαζί με ένα άλλο πρόσωπο, μέχρι και την ώρα που έφυγαν παίρνοντας μακριά το παιδί από την ασφάλεια της μητέρας του.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τρίτο άτομο στην αρπαγή, όμως, δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί, καθώς τα τζάμια του αυτοκινήτου ήταν φιμέ. Ο μικρός ταξίδεψε στη Νορβηγία με την πτήση των 6.20 το πρωί της Τετάρτη 25/5 από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όνομα που χρησιμοποιήθηκε ήταν αυτό του Σβερινικολάϊ Γκούντμπρατσον.