Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Βροχή απειλών από συγκρατούμενούς του στις φυλακές - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Το αίτημα να παραμείνει στην Φυλακή Κορυδαλλού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Βροχή απειλών από συγκρατούμενούς του στις φυλακές - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Σε νέες δηλώσεις στην κάμερα του Αντ1 προχώρησε o συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μετά τον καταδικασμό του για την δολοφονία της Καρολάιν, και επιμένει να μην υπάρξει μεταγωγή σε άλλη φυλακή για την έκτιση της ποινής του, επικαλούμενος λόγους προστασίας του ίδιου.

Όσα υποστήριξε για την προστασία του Αναγνωστόπουλου

Ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν του δολοφόνου της νεαρής μητέρας, αντιδρά στην εντολή της διοίκησης της φυλακής για διακοπή των ημερομισθίων που έκανε μέσα στον Κορυδαλλό, καθώς σύμφωνα με την πειθαρχική διαδικασία που έχει κινηθεί εναντίον του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε βιντεοκλήση μέσα από την φυλακή, με κινητό που φέρεται να είχε στην κατοχή του.

Ο κατάδικος αρνείται τις κατηγορίες και αναμένει την συνεδρίαση του αρμόδιου οργάνου των Φυλακών, ζητώντας να μην υπάρξει συνέχιση της τιμωρίας του και να επανέλθει στα μεροκάματα, τα οποία μειώνουν την ποινή που θα εκτιθεί, καθώς μετρούν «διπλάσια» την ημέρα που περνά ο εργαζόμενος κρατούμενος μέσα στην φυλακή.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είπε ακόμη πως ο πελάτης του και ο ίδιος επιμένουν να μην υπάρξει μεταγωγή του δολοφόνου της Καρολάιν σε άλλη φυλακή για την έκτιση της ποινής του, επικαλούμενοι λόγοι προστασίας του.

Όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης άλλοι κρατούμενοι, που μετάγονται για λίγο στον Κορυδαλλό, προκειμένου να εμφανιστούν στην Δικαιοσύνη στο πλαίσιο κάποιας έρευνας ή κάποια δίκη, έχουν εκτοξεύσει απειλές κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για αυτό και εκείνος ζητά να παραμείνει στην Φυλακή Κορυδαλλού, που θεωρείται ως ασφαλής φυλακή για τους κρατούμενους.

Η απάντηση του Μπάμπη στο ξέσπασμα του πατέρα της Κάρολαϊν

Συντετριμμένοι δηλώνουν οι γονείς της Κάρολαϊν Κράουτς σε συνέντευξή τους, μετά την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της γυναίκας του μπροστά στα μάτια της μικρής τους κόρης. Ο πατέρας της μάλιστα, ξέσπασε μιλώντας για το τραγικό τέλος της κόρης του, αλλά και για τη ζωή που θα έχει από εδώ και πέρα η κόρη τους Λυδία

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που έμαθε για τη συνέντευξη μέσα από τη φυλακή και έδωσε τη δική του απάντηση στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

«Προτεραιότητα έχει πάντα το παιδί. Δεν θα υπάρξει καμιά δικαστική διαμάχη για το συμφέρον της μικρής. Στα χρήματα που έμπαιναν από τους γονείς της Καρολάιν στον κοινό λογαριασμό που είχα με τη γυναίκα μου, είχε απόλυτη πρόσβαση και η ίδια», είπε.